CoD MW 2 Almanca oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

EduaG01

Hectopat
Arkadaşlar Steam'den orijinal oyunu indirdim. Oyun Almanca, Türkçe yama kurdum 'specialty New non English' hatası aldım. Türkçe yamayı sildim hatayı hala aldım, oyunu sildim geri yükledim oyunda ayarlarda sprache kısmı açılmıyor, dil değiştiremiyorum. Dosyalardan localization bölümünden değiştirdim german kısmını English'le bu sefer de 'code pre GFX' hatası alıyorum. Bu lanet oyunu bırak Türkçe yamayı İngilizce oynama şansım yok mu benim? Delireceğim kaç saattir.

1. oyun dosyalarını doğrula

1. Steam'i aç ve kütüphanene git.
  2. Oyunu sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıkla.
  3. yerel dosyalar sekmesine git ve oyun dosyalarını doğrula seçeneğine tıkla.
  4. Steam dosyaları kontrol edip eksik veya bozuk dosyaları yeniden indirecektir.

2. dil dosyalarını kontrol et

1. Oyunun kurulu olduğu klasöre git.
  2. localization veya benzer bir dil klasörü olup olmadığını kontrol et.
  3. Eğer dil dosyaları karıştıysa, doğru dil dosyalarını (İngilizce) orijinal konumuna yerleştir.

3. dil ayarlarını Steam üzerinden değiştir

1. Steam'i aç ve kütüphanene git.
  2. Oyunu sağ tıklayıp özellikler seçeneğine tıkla.
  3. dil sekmesine geç.
  4. Buradan İngilizce'yi seç.

4. kullanıcı profili ayarlarını kontrol et

1. Oyun içi veya Steam kullanıcı profil ayarlarında, dil ayarlarıyla ilgili özel bir seçenek olup olmadığını kontrol et.

5. oyun dosyalarını manuel olarak düzenleme

1. steamapps\common klasöründeki oyun dosyalarını kontrol et.
  2. Eğer .ini veya benzer konfigürasyon dosyalarında dil ayarları bulunuyorsa, doğru dili (İngilizce) ayar dosyasına elle yaz.

6. oyun destek forumları veya geliştirici desteği

1. Oyunun Steam topluluk forumlarına veya oyunun resmi destek sayfasına göz at.
  2. Aynı sorunu yaşayan diğer oyuncuların çözümlerine bakabilir veya geliştirici desteği talep edebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı