AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 31 Mart 2020 #1 Arkadaşlar bu oyunu indirmek istiyorum ama nasıl indirilir hiçbir yerde bulamadım. Nasıl indireceğim bu oyunu?
Arkadaşlar bu oyunu indirmek istiyorum ama nasıl indirilir hiçbir yerde bulamadım. Nasıl indireceğim bu oyunu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.869 Makaleler 26 Çözümler 517 31 Mart 2020 #2 Cod MW oyununa sahip olmanız gerek. Sızdırmalara göre bugün yayınlanacakmış ama emin değilim gerçek kaynağı beklememiz gerek.
Cod MW oyununa sahip olmanız gerek. Sızdırmalara göre bugün yayınlanacakmış ama emin değilim gerçek kaynağı beklememiz gerek.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 31 Mart 2020 #3 Bugün çıkacağı söyleniyor. Çıktığı zaman kolayca bulup indirirsiniz.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 31 Mart 2020 #4 244012 dedi: Bugün çıkacağı söyleniyor. Çıktığı zaman kolayca bulup indirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun zaten çıkmadı mı? Youtube'da falan görevleri izleyebiliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
244012 dedi: Bugün çıkacağı söyleniyor. Çıktığı zaman kolayca bulup indirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oyun zaten çıkmadı mı? Youtube'da falan görevleri izleyebiliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 31 Mart 2020 #5 AB7SS dedi: Oyun zaten çıkmadı mı? Youtube'da falan görevleri izleyebiliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çıkmış mı? Çıktığı haberini görmeyince henüz oynanmıyordur diye düşündüm.
AB7SS dedi: Oyun zaten çıkmadı mı? Youtube'da falan görevleri izleyebiliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çıkmış mı? Çıktığı haberini görmeyince henüz oynanmıyordur diye düşündüm.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #6 Emir M. dedi: Cod MW oyununa sahip olmanız gerek. Sızdırmalara göre bugün yayınlanacakmış ama emin değilim gerçek kaynağı beklememiz gerek. Genişletmek için tıkla... MW'ye sahip olmak yetmiyor. Bende MW olduğu halde 25€ istiyor satın almak için.
Emir M. dedi: Cod MW oyununa sahip olmanız gerek. Sızdırmalara göre bugün yayınlanacakmış ama emin değilim gerçek kaynağı beklememiz gerek. Genişletmek için tıkla... MW'ye sahip olmak yetmiyor. Bende MW olduğu halde 25€ istiyor satın almak için.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 7 Nisan 2020 #7 PS4'e çıktı, 30 Nisan'da PC ve Xbox'a gelecek.