COD MW 2 Fiyatı düşer mi?

Her konuda fikrim var, bilgim yok mesajı bu arkadaşlar. Böyle olmamak için kendinizi geliştirip bol bol kitap okuyun.

Activision satın alımı gerçekleşirse yakın bir zamanda Game Pass'e gelmiş olur ama onun dışında düşmez gibime geliyor.

Her konuda fikrim var, bilgim yok mesajı bu arkadaşlar. Böyle olmamak için kendinizi geliştirip bol bol kitap okuyun.
1100 birime oyun almasını mı sağlayayım adamın? Hangi ülkede 1100 birime oyun alacak insan var? ABD genci alır mı? Veya Kanada'da yaşayan bir genç 1100 birim verir mi bir oyuna? Herkesin oynamak isteyeceği oyun modları zaten ücretsiz verilecekken, 6 saatlik hikaye ve 5v5 atmak için oyuna 1100birim ödenmemesini söylüyorsam bence doğru kitapları okumuşumdur . Ben önceki oyunu almış biri olarak söylüyorum sadece Warzone oynamıştım param boşa gitmişti.

Sana hitap etmiş olmayabilir. Bak sana sıcak sıcak bir istatistik:

Steam Türkiye'de en çok satan oyunlar hangileri?
  • 1- Call of Duty®: Modern Warfare® II.
  • 2- EA SPORTS™ FIFA 23.
  • 3- Cyberpunk 2077.
  • 4- Counter-Strike: Global Offensive.
  • 5- Apex Legends™
  • 6- Tom Clancy's Rainbow Six® Siege.
  • 7- Slime Rancher 2.
  • 8- MONSTER HUNTER RISE.

Hocam, oyun zaten güzel. Ben oyuna asla laf atmadım. Arkadaş 1100tl'yi direkt bir oyuna harcamak konusunda kararsız kaldığı için ben bunları söyledim. Zaten parası olan için efsane bir oyun, benim en sevdiğim serilerden hikaye olarak. Fakat bizim ekonomimize göre çok zor olduğu için 6saatlik bir oyuna bu parayı vermek o yüzden söyledim. Söylediğim şeyi özetliyorum; zaten tüm dünyanın heyecanla beklediği 2 modu da bizim ücretsiz oynayabileceğiz. Zaten burada kendi fikrimi belirtmiştim, tabii ki bana hitap etmediği için bunları dedim. Sen neredeyse hakaret ettin yani ben böyle basit bir şey söyledim diye. Şu oyun bizim birimimizle de 70TL olsa sizce 5v5 için bu para verilmez der miyim? Demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…