Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar Cod MW serisini bitirdim. Cod MW2'deki Ghost ile COD Ghosts'taki Ghost aynı mı ? Lütfen cevap verin :/ Son düzenleme: 15 Ağustos 2018
Arkadaşlar Cod MW serisini bitirdim. Cod MW2'deki Ghost ile COD Ghosts'taki Ghost aynı mı ? Lütfen cevap verin :/
Necratedd Decapat Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 33 18 Ağustos 2018 #2 Hayır? Cod ghosts da zaten ghost dıye bırı yok hocam ve neden bukadar ghostu sevıyorsunuz anlamıyorum Gaz reis varken Son düzenleme: 18 Ağustos 2018 Artı 0 Eksi
Hayır? Cod ghosts da zaten ghost dıye bırı yok hocam ve neden bukadar ghostu sevıyorsunuz anlamıyorum Gaz reis varken
KS KS Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2018 #3 Necratedd dedi: Hayır? Cod ghosts da zaten ghost dıye bırı yok hocam ve neden bukadar ghostu sevıyorsunuz anlamıyorum Gaz reis varken Genişletmek için tıkla... Ghostlara ayrı bir sempatim var maskeleri vs çok hoşuma gidiyor Artı 0 Eksi
Necratedd dedi: Hayır? Cod ghosts da zaten ghost dıye bırı yok hocam ve neden bukadar ghostu sevıyorsunuz anlamıyorum Gaz reis varken Genişletmek için tıkla... Ghostlara ayrı bir sempatim var maskeleri vs çok hoşuma gidiyor