Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 %100 save dosyası var mi?
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 6 Şubat 2022 #2 Google'de bulamadınız mı?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 Rosselli dedi: Google'da bulamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yani guvenilir bulamadim. @Rosselli PC - Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered - SaveGame.Pro Hocam bu site güvenilir midir? Ve Save dosyasını direkt orada yazan konuma atacağım değil mi? Son düzenleme: 6 Şubat 2022
Rosselli dedi: Google'da bulamadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yani guvenilir bulamadim. @Rosselli PC - Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered - SaveGame.Pro Hocam bu site güvenilir midir? Ve Save dosyasını direkt orada yazan konuma atacağım değil mi?
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 6 Şubat 2022 #4 Paul Walker dedi: Hayır. Yani guvenilir bulamadim. @Rosselli PC - Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered - SaveGame.Pro Hocam bu site güvenilir midir? Ve Save dosyasını direkt orada yazan konuma atacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkacağını pek düşünmüyorum. Virüs taraması yaptırın tabi. Normal kayıtlar nereye yapılıyorsa oraya atacaksınız.
Paul Walker dedi: Hayır. Yani guvenilir bulamadim. @Rosselli PC - Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered - SaveGame.Pro Hocam bu site güvenilir midir? Ve Save dosyasını direkt orada yazan konuma atacağım değil mi? Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkacağını pek düşünmüyorum. Virüs taraması yaptırın tabi. Normal kayıtlar nereye yapılıyorsa oraya atacaksınız.