CoD: MW 2 Standart Edition versiyonunda hikaye modu var mı?

ozanfethiye

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba biraz önce Cal of duty MW 2022 standart Edition aldım bu pakette hikaye modu mevcutmu bir de vault Edition paketi var aralarındaki fark nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Evet hikaye modu var. Vault Edition'da fazladan şunlar varmış.

- Red Team 141 operator pack:
-- 4 operators: Ghost, soap, farah and price.
- Fjx cinder - first-ever weapon vault*
- Battle Pass (1 season) + 55 tier skips**
- 10 hours of 2XP and 10 hours of weapons 2XP.

Vault Edition'da fazladan şunlar varmış.

- Red Team 141 operator pack:
-- 4 operators: Ghost, soap, farah and price.
- Fjx cinder - first-ever weapon vault*
- Battle Pass (1 season) + 55 tier skips**
- 10 hours of 2XP and 10 hours of weapons 2XP.

Hocam bana önemli olan hikaye modu eğer sadece multiplayer modu ise çok büyük pişmanlık yaşayacağım bu indirdiğim sürümde hikaye modu vardır değil mi?

Oyun diğerine göre tüm modları yarı yarıya düşürülmüş ağırlık olarak. DLC kısmından indireceğiniz dosyaları ve boyutlarını görebilirsiniz. Hikaye oynayacaksanız Co-op, Multiplayer ve Warzone kısımlarının seçimlerini kaldırabilirsiniz şimdilik.

Oyun diğerine göre tüm modları yarı yarıya düşürülmüş ağırlık olarak. DLC kısmından indireceğiniz dosyaları ve boyutlarını görebilirsiniz. Hikaye oynayacaksanız Co-op, Multiplayer ve Warzone kısımlarının seçimlerini kaldırabilirsiniz şimdilik.

Hocam Battle. Netten indiriyorum oyunu ama seçim yapacağım bir ekran gelmedi maalesef sadece oyunu nereye kuracağımız ile ilgili bir bölüm vardı.

Hocam Battle. Netten indiriyorum oyunu ama seçim yapacağım bir ekran gelmedi maalesef sadece oyunu nereye kuracağımız ile ilgili bir bölüm vardı.
Yüklemeyi durdurun, sağda Ayarlar ikonu > Installation gibi bir şey olması lazım o zaman. Oradan da tik ayarlarını seçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı