imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.308 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 RAM 4 GB RAM SSD veya HDD modeli 240GB Kingston suv400s3724 Ekran kartı ATI Radeon HD 3450 512 MB İşlemci AMD Athlon X2 Dual Core 64 4600+ 2.41 GHz Call of Duty Modern Warfare 3 orta ayarlarda sabit 60 FPS alırken bunlar düşük ayarlarda, 1024x768 çözünürlükte, Low'da kasıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2022
Call of Duty Modern Warfare 3 orta ayarlarda sabit 60 FPS alırken bunlar düşük ayarlarda, 1024x768 çözünürlükte, Low'da kasıyor. Nasıl çözebilirim?
K Kadircagan1 Centipat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 başka oyunlarda da aynı durum geçerli mi hocam.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.308 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #4 DevMirst dedi: Oyun Crack mi? Genişletmek için tıkla... 3 hariç evet. Kadircagan1 dedi: Başka oyunlarda da aynı durum geçerli mi hocam. Genişletmek için tıkla... Yok Zula 60-100 CS:GO 30-60 LoL 60-80.
DevMirst dedi: Oyun Crack mi? Genişletmek için tıkla... 3 hariç evet. Kadircagan1 dedi: Başka oyunlarda da aynı durum geçerli mi hocam. Genişletmek için tıkla... Yok Zula 60-100 CS:GO 30-60 LoL 60-80.
DevMirst Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 196 14 Nisan 2022 #5 Biraz sistemdende kaynaklanıyor Cod MW3 ağır sistem gerektiyor biliyorum bende yaşadım
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 14 Nisan 2022 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum sistemin son derece düşük doğal kasması videodaki adam i7 4790K kullandığı halde FPS düşük senin işlemcin ona kıyasla çok ciddi seviyede düşük.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum sistemin son derece düşük doğal kasması videodaki adam i7 4790K kullandığı halde FPS düşük senin işlemcin ona kıyasla çok ciddi seviyede düşük.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.308 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #7 DevMirst dedi: Biraz sistemdende kaynaklanıyor CoD MW3 ağır sistem gerektiyor biliyorum bende yaşadım Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadınız CoD MW 3'te kasmıyor diğerlerinde kasıyor. ReznooW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum sistemin son derece düşük doğal kasması videodaki adam i7 4790K kullandığı halde FPS düşük senin işlemcin ona kıyasla çok ciddi seviyede düşük. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı sanırım değişmemin vakti gelmiş.
DevMirst dedi: Biraz sistemdende kaynaklanıyor CoD MW3 ağır sistem gerektiyor biliyorum bende yaşadım Genişletmek için tıkla... Hocam anlamadınız CoD MW 3'te kasmıyor diğerlerinde kasıyor. ReznooW dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dostum sistemin son derece düşük doğal kasması videodaki adam i7 4790K kullandığı halde FPS düşük senin işlemcin ona kıyasla çok ciddi seviyede düşük. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımı sanırım değişmemin vakti gelmiş.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 14 Nisan 2022 #8 imbaran dedi: Hocam anlamadınız CoD MW 3'te kasmıyor diğerlerinde kasıyor. Ekran kartımı sanırım değişmemin vakti gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yani vakti 2010 da gelmişti onun ki sistemi komple yenileyin derim imkan varsa en azından APU sisteme geçin.
imbaran dedi: Hocam anlamadınız CoD MW 3'te kasmıyor diğerlerinde kasıyor. Ekran kartımı sanırım değişmemin vakti gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yani vakti 2010 da gelmişti onun ki sistemi komple yenileyin derim imkan varsa en azından APU sisteme geçin.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.308 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #9 ReznooW dedi: Yani vakti 2010 da gelmişti onun ki sistemi komple yenileyin derim imkan varsa en azından APU sisteme geçin. Genişletmek için tıkla... DDR2 anakartımın olması bu durumu engelliyor. HD 6540 sisteme geçmeyi düşünüyorum. APU dediğiniz onboard mı?
ReznooW dedi: Yani vakti 2010 da gelmişti onun ki sistemi komple yenileyin derim imkan varsa en azından APU sisteme geçin. Genişletmek için tıkla... DDR2 anakartımın olması bu durumu engelliyor. HD 6540 sisteme geçmeyi düşünüyorum. APU dediğiniz onboard mı?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 14 Nisan 2022 #10 imbaran dedi: DDR2 anakartımın olması bu durumu engelliyor. HD 6540 sisteme geçmeyi düşünüyorum. APU dediğiniz onboard mı? Genişletmek için tıkla... Direk yeni bir sistem alın diyorum Ryzen APU sisteme geçin yani.
imbaran dedi: DDR2 anakartımın olması bu durumu engelliyor. HD 6540 sisteme geçmeyi düşünüyorum. APU dediğiniz onboard mı? Genişletmek için tıkla... Direk yeni bir sistem alın diyorum Ryzen APU sisteme geçin yani.