CoD MW 2019 Alınır Mı?

Ben normalde Warzone oyuncusuyum hala da aktif olarak oynuyorum. Bazen oyunun orijinalini satın aldığında gelen multiplayer seçeneği Warzone a ücretsiz olarak kısa süreliğine geliyordu. Ben inanılmaz keyif aldığımı hatırlıyorum fakat oyun aşırı pahalı olduğu için almamıştım. MW2 Beta yı da oynamış birisi olarak MW2 Beta tabiki çok daha güzel fakat MW 2019 un da zamanı geçmiş değil. Bence hala alınabilir.

Gayet alınır, bende 2 ay önce 197 TL'ye aldım. Zaten çok oynamak istediğim bir oyundu, BR tarzı bana göre değil zaten, multiplayer oynadım senelerce Cod'u.

Modern Warfare 2019, Call of Duty tarihinin en iyi oyunu bence. Çıktığı zamandan beri multiplayerini oynarım. Özellikle Ground War gerçekten çok zevkli. Modern Warfare 2'nin betasınıda oynadım ama 2019'da çıkan oyunun yerini tutmadı.

Modern Warfare 2019, Call of Duty tarihinin en iyi oyunu bence. Çıktığı zamandan beri multiplayerini oynarım. Özellikle Ground War gerçekten çok zevkli. Modern Warfare 2'nin betasınıda oynadım ama 2019'da çıkan oyunun yerini tutmadı.
Al benden de kadar. Teknik anlamda çok iyi oyun. Dediğin gibi MW2 betası beni de MW19 kadar sarmadı.

Yorumlarınız için teşekkürler, en yakın zaman içinde inşallah satın alacağım. Hile durumu nasıl? Camplerlar beni delirtir mi? CoD oyununu neredeyse ilk defa çok oyunculu oynayacağım.
Hile var tabiki. Konsol tarafında Cronus Zen diye fiziksel hile cihazı var. Buna bi çözüm yok diye biliyorum. Camperdan ziyade oyunda Killstreak'ler bence daha sinir bozucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı