hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar ben oyunu almayı düşünüyorum. Hem MP hem hikayesini oynamayı düşünüyorum. MP'sinde hala oyuncu var mıdır? 300TL'ye değer mi? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben oyunu almayı düşünüyorum. Hem MP hem hikayesini oynamayı düşünüyorum. MP'sinde hala oyuncu var mıdır? 300TL'ye değer mi? Teşekkürler.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.850 Makaleler 26 Çözümler 516 3 Ağustos 2023 #2 Oyuncusu var, gayet hızlı bir şekilde oyuncu buluyor.
Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 Hocam bence activisonun son çıkartıkları arasından en çok parasını hak eden oyun olabilir. Oyuncu sayısı ise 2000 ne yakın alınır bence.
Hocam bence activisonun son çıkartıkları arasından en çok parasını hak eden oyun olabilir. Oyuncu sayısı ise 2000 ne yakın alınır bence.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Ağustos 2023 #4 Emir M. dedi: Oyuncusu var, gayet hızlı bir şekilde oyuncu buluyor. Genişletmek için tıkla... Fikirsiz dedi: Hocam bence activisonun son çıkartıkları arasından en çok parasını hak eden oyun olabilir. Oyuncu sayısı ise 2000 ne yakın alınır bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Konuyu hemen açtıktan sonra işim çıktı kusura bakmayın.
Emir M. dedi: Oyuncusu var, gayet hızlı bir şekilde oyuncu buluyor. Genişletmek için tıkla... Fikirsiz dedi: Hocam bence activisonun son çıkartıkları arasından en çok parasını hak eden oyun olabilir. Oyuncu sayısı ise 2000 ne yakın alınır bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam Konuyu hemen açtıktan sonra işim çıktı kusura bakmayın.