Çözüldü CoD MW 2019 "Connection Failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Unkrow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : MSI RTX 4060 TI VENTUS 2X BLACK
İşlemci : I5 12400F 2.5GHZ
Anakart : ASUS TUF B760M PLUS D4 WI-FI
Ram : KINGSTON FURY BEAST 32GB(16x2) 3200MHZ
Ssd : KINGSTON KC3000 2TB
Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi MW'da connection failed hatası alıyorum. Oyunu alalı 1 gün oldu ve dün de birkaç kez daha aynı hatayı aldım fakat şu an oyuna hiç giremiyorum. Oyun Steam'den alınma ve 2 saat oynama süresini geçtim. Sorunu nasıl düzeltirim ya da iade talep edersem kabul olur mu ?

VPN kullan ve sonra tekrar oyuna gir.

VPN kullan ve sonra tekrar oyuna gir.
Denedim işe yaramadı.

Modemi kapatıp tekrar açtım ve bağlandı. Dün bağlanamadığında da aynı şekilde sorunu çözmüşüm. Oyunu açmadan modemi kapatıp açacağız demek ki belli oldu.

Son düzenleme:
Denedim işe yaramadı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodakileri deneyin.

Denedim işe yaramadı.

Modemi kapatıp tekrar açtım ve bağlandı. Dün bağlanamadığında da aynı şekilde sorunu çözmüşüm. Oyunu açmadan modemi kapatıp açacağız demek ki belli oldu.
Activision tam bir para avcısıdır. Zaten herkes bu yeni Cod Mw oyunlarından şikayetçi. Oyunu ya açılmıyor. Açılsada bir türlü oynanmıyor.

Sorun tekrar başlamıştı, kaç gündür deli gibi forum tarıyordum fakat ne yapsam oyunu açamadım. Attığınız video sayesinde tekrar girebildim çok sağolun hocam melek misali geldiniz gerçekten

Sorun tekrar başlamıştı, kaç gündür deli gibi forum tarıyordum fakat ne yapsam oyunu açamadım. Attığınız video sayesinde tekrar girebildim çok sağolun hocam melek misali geldiniz gerçekten
Ben pek birşey yapmadım video yaptı ama yinede rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…