Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Temmuz 2023 #1 MW 2019 indiriyorum yer yetiyor mu?
Çözüm cumali_032 4 Temmuz 2023 Ousia dedi: MW 2019 indiriyorum yer yetiyor mu? Eki Görüntüle 1847378 Eki Görüntüle 1847377 Genişletmek için tıkla... Steam zaten kendine yer ayırıyor. Şu an bu indir butonuna bastığınızda disk ayırmış indirilmiş hali. Evet alan yeter problem olmaz.
Ousia dedi: MW 2019 indiriyorum yer yetiyor mu? Eki Görüntüle 1847378 Eki Görüntüle 1847377 Genişletmek için tıkla... Steam zaten kendine yer ayırıyor. Şu an bu indir butonuna bastığınızda disk ayırmış indirilmiş hali. Evet alan yeter problem olmaz.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Ousia dedi: MW 2019 indiriyorum yer yetiyor mu? Eki Görüntüle 1847378 Eki Görüntüle 1847377 Genişletmek için tıkla... Steam zaten kendine yer ayırıyor. Şu an bu indir butonuna bastığınızda disk ayırmış indirilmiş hali. Evet alan yeter problem olmaz. Artı 2 Eksi Çözüm
Ousia dedi: MW 2019 indiriyorum yer yetiyor mu? Eki Görüntüle 1847378 Eki Görüntüle 1847377 Genişletmek için tıkla... Steam zaten kendine yer ayırıyor. Şu an bu indir butonuna bastığınızda disk ayırmış indirilmiş hali. Evet alan yeter problem olmaz.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 4 Temmuz 2023 #3 Ousia dedi: MW 2019 indiriyorum yer yetiyor mu? Eki Görüntüle 1847378 Eki Görüntüle 1847377 Genişletmek için tıkla... Yukleme basladıysa yeterlidir basladıgı anda oyun kendine yer ayırıyor o depolamayı şu an oyun yuklu gibi dusunebilirsin. Artı 0 Eksi
Ousia dedi: MW 2019 indiriyorum yer yetiyor mu? Eki Görüntüle 1847378 Eki Görüntüle 1847377 Genişletmek için tıkla... Yukleme basladıysa yeterlidir basladıgı anda oyun kendine yer ayırıyor o depolamayı şu an oyun yuklu gibi dusunebilirsin.
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 4 Temmuz 2023 #4 Behzatcdekihayalet dedi: Yukleme basladıysa yeterlidir basladıgı anda oyun kendine yer ayırıyor o depolamayı şu an oyun yuklu gibi dusunebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet yükleme başladı ama her indirdiğinde GB azalıyor D diskinde. cumali_032 dedi: Steam zaten kendine yer ayırıyor. Şu an bu indir butonuna bastığınızda disk ayırmış indirilmiş hali. Evet alan yeter problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor. Dosya Ekleri ngfe.PNG 92,8 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet dedi: Yukleme basladıysa yeterlidir basladıgı anda oyun kendine yer ayırıyor o depolamayı şu an oyun yuklu gibi dusunebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet yükleme başladı ama her indirdiğinde GB azalıyor D diskinde. cumali_032 dedi: Steam zaten kendine yer ayırıyor. Şu an bu indir butonuna bastığınızda disk ayırmış indirilmiş hali. Evet alan yeter problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 4 Temmuz 2023 #5 Ousia dedi: Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Oynamayacağın modların tiklerini kaldır boşuna yüklemesin. Artı 0 Eksi
Ousia dedi: Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Oynamayacağın modların tiklerini kaldır boşuna yüklemesin.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 4 Temmuz 2023 #6 Ousia dedi: Evet yükleme başladı ama her indirdiğinde GB azalıyor D diskinde. Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Orada indirmesini istemediginiz bir şey varsa tikini kaldırıyosunuz o bölümü indirmiyor Survival'ı da PUBG olarak dusun PvE modu. Ousia dedi: Evet yükleme başladı ama her indirdiğinde GB azalıyor D diskinde. Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Special ops da dlcmsi bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023 Artı 1 Eksi
Ousia dedi: Evet yükleme başladı ama her indirdiğinde GB azalıyor D diskinde. Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Orada indirmesini istemediginiz bir şey varsa tikini kaldırıyosunuz o bölümü indirmiyor Survival'ı da PUBG olarak dusun PvE modu. Ousia dedi: Evet yükleme başladı ama her indirdiğinde GB azalıyor D diskinde. Hocam bir de tiklerinin açık olması mı lazım. Special ops ve Survival oynamayacağım onlar tam olarak ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Special ops da dlcmsi bir şey.