COD MW 2019 İnternet Kafelere Gelir mi?

GhostWillReturn

Centipat
Selamlar,

Biz iki arkadaş çok sıkı COD(Call of Duty) hayranıyız. Fakat son 5 yıldır neredeyse doğru düzgün COD oyunu çıkmadığı veya çıksa da beğenmediğimiz için hiç COD oynamıyor eski oyunlarda takılıyorduk. Evde sistemlerimizde yeterli olduğu için internet kafeye 1 - 2 defa gittik. Fakat yeni oyunu Shroud'dan gördüğümüzde ikimizde çok beğendik. Fakat şöyle bir sorun var evlerimizde ki sistemi bayağı bir yenilememiz lazım. Aynı zamanda Call of Duty 210 TL ve ikimiz alacağız. Aynı zamanda öğrenciyiz. İkimizde Üniversite 2. Sınıfız. İnternet kafede oynamaya karar verdik ama bir sorum var. Bu oyunu internet kafelerde oynamak için illa ki sahip olmamız gerekiyor mu? (Online oynayacağız birlikte) Eğer varsa sahip olunmadan oynanan internet kafe İstanbul civarında fiyatı uygun bir yer önerir misiniz? Ya da direk oyun internet kafelere gelir mi?
Yani benim ihtiyacım olan COD MW 2019 oynayabileceğim bir internet kafe fakat oyuna verecek param yok çünkü bir oyuna 100 TL'den fazla para vermek bana çok mantıksızca geliyor ve de şu an o durum ben de yok. Cevaplarınızı Bekliyorum.

İllaki sahip olman gerekmiyor korsan yükleniyor.
Kanka ben bizim kafeye yüklemeyi düşünüyorum gelirsen Ankara'ya beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…