Çözüldü CoD MW 2019'da sesler boğuk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

derstein

Centipat
MW 2019 oyununda sesler boğuk - kötü geliyor, işletim sistemi W11 kulaklık Galaxy Buds 2, internette hands free özelliğini kapatınca Bluetooth kulaklıkların yeni nesil CoD oyunlarında ses sorununu çözdüğü yazılmış ancak hands Free'yi kapatınca komple Windows sesleri gidiyor. Ek olarak laptop mikrofonunu ve kulaklık mikrofonunu devre dışı bıraktım. Daha önce yeni çıkan Black Ops oyununda da bu sorun vardı ve çözememiştim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok, dediğim gibi bu sorunu yeni nesil CoD oyunlarında yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
Oyuna girmeden önce, mikrofon gizlilik ayarlarından mikrofonu devre dışı bırakıp dener misin? Başka bir ayar ya da program üzerinden yapma sadece Windows ayarlae uygulamasından mikrofon gizlilik kısmından yapacaksın. Oyunu kapalı olsun yaparken.

NVIDIA Broadcast ile sorunu çözdüm, ses çıkışını Broadcast'e verdim ve sorun kökten çözüldü daha önce aklıma gelmemişti. Bu yüzden kaç oyunu oynamaktan vazgeçtim. Harici ses yazılımı kullanmadan hiçbir şekilde çözülmüyor.
Oyuna girmeden önce, mikrofon gizlilik ayarlarından mikrofonu devre dışı bırakıp dener misin? Başka bir ayar ya da program üzerinden yapma sadece Windows ayarlae uygulamasından mikrofon gizlilik kısmından yapacaksın. Oyunu kapalı olsun yaparken.

NVIDIA Broadcast ile sorunu çözdüm, ses çıkışını Broadcast'e verdim ve sorun kökten çözüldü daha önce aklıma gelmemişti. Bu yüzden kaç oyunu oynamaktan vazgeçtim. Harici ses yazılımı kullanmadan hiçbir şekilde çözülmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı