Çözüldü CoD MW 3 Online için TeknoMW3 vs Platinum

• Konuyu başlatan Glade
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.901
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
10
Daha fazla  
Meslek
FIFA 14 :)
TeknoMW3'te hiç server yok, hepsi ping dolu veya Rusça o yüzden plutinium diye bir şey gördüm ve indirmeye başladım.

Sizce boşa mı yaptım, yoksa daha dolu bir server listesiyle karşılaşacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam. Uzun süredir Call of Duty oyunlarıyla (özellikle eski olanlarıyla) haşır neşirim. Teknomw3, plutonium'ın çıkışıyla aktifliği neredeyse son buldu. Plutonium şu an en aktif MW3 client'ı hatta. Steam (Vanilla) MW3'den daha fazla oyuncusu var.

Plutonium ayrıca Black Ops 2 client'i ve Black Ops 2'de çok daha fazla oyuncusu var.

Eğer gözatmak istersen Plutonium ekibi ile koordineli çalışan Xlabs ekibi birkaç yıl önce MW2 için bir client geliştirdi o da gayet aktif

Selam. Uzun süredir Call of Duty oyunlarıyla (özellikle eski olanlarıyla) haşır neşirim. Teknomw3, plutonium'ın çıkışıyla aktifliği neredeyse son buldu. Plutonium şu an en aktif MW3 client'ı hatta. Steam (Vanilla) MW3'den daha fazla oyuncusu var.

Plutonium ayrıca Black Ops 2 client'i ve Black Ops 2'de çok daha fazla oyuncusu var.

Eğer gözatmak istersen Plutonium ekibi ile koordineli çalışan Xlabs ekibi birkaç yıl önce MW2 için bir client geliştirdi o da gayet aktif

Çözüm

Teşekkürler, şuanda göz atıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı