CoD MW 3 ucuza nereden alınır?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Steam'de 100TL. The Walking Dead Steam'de 40TL'yken Gamebillet'ten 13 TL'ye almıştım bunun gibi ucuz nereden bulunur?

Steam'de 100TL. The Walking Dead Steam'de 40TL'yken Gamebillet'ten 13 TL'ye almıştım bunun gibi ucuz nereden bulunur?
Enucuzoyun sitesinde şu anda eğer mac işletim sisteminiz varsa 30tl onun haricinde steam indirim yapınca 50tl oluyor.

Enucuzoyun sitesinde şu anda eğer Mac işletim sisteminiz varsa 30TL onun haricinde Steam indirim yapınca 50TL oluyor.

Mac için onlar galiba 29 TL olanlar
49 TL olana satın al dedim beni Steam sitesin atıyor 99TL :D

Bence bu site biraz sıkıntı gibi.
Activision oyunlarının ucuz olduğunu görmedim daha. Hele ki ilk Call of Duty bile düşmüyor.

Witcher 3 filan devasa oyun saatlerini gömersin 12 TL.
Ama adam 5 saatlik campaign olan ilk Call of Duty'i 49 TL diyor.

Steam indirimleri tek yol gibi bu g2a gibi key sitelerine bakarsanız dikkat edin Türkiye'de geçmeyen keyler ucuz olabiliyor kıtalara göre ayrılabiliyor bazen ru ucuz genelde bizde aktif olmaz.

Mac için onlar galiba 29 TL olanlar
49 TL olana satın al dedim beni Steam sitesin atıyor 99TL :D

Bence bu site biraz sıkıntı gibi.
Activision oyunlarının ucuz olduğunu görmedim daha. Hele ki ilk Call of Duty bile düşmüyor.

Witcher 3 filan devasa oyun saatlerini gömersin 12 TL.
Ama adam 5 saatlik campaign olan ilk Call of Duty'i 49 TL diyor.

Steam indirimleri tek yol gibi bu g2a gibi key sitelerine bakarsanız dikkat edin Türkiye'de geçmeyen keyler ucuz olabiliyor kıtalara göre ayrılabiliyor bazen ru ucuz genelde bizde aktif olmaz.
Hocam bahsettiğiniz siteler dolar bazlı satış yapıyor yani TL ile almaya çalışınca çok pahalı oluyor. Activision oyunlarını en ucuz Steam indirimlerinden sahip olabilirsiniz veya Microsoft firmayı satın aldığı için oyunlar Game Pass'e gelme ihtimali var. Belki öyle de oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı