Mr. Krabs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 1.052 Çözümler 3 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #21 starkia dedi: Dostum Reznov'un çoktan ... olduğunu biliyorum. Spoiler belirtmeyi bilmiyorum. Yalnız o dediğim şey Reznov'un almanlara yaptığı operasyon sırasında oluyor. Sanırım Mason'un gördüğü hayalleri karıştırdın veya ben yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim sanırım ben karıştırdım ama hatırladığım kadarıyla Ruslar Soyuz R7 roketi fırlatırken olmuştu o olay yanlış da hatırlıyor olabilirim.
starkia dedi: Dostum Reznov'un çoktan ... olduğunu biliyorum. Spoiler belirtmeyi bilmiyorum. Yalnız o dediğim şey Reznov'un almanlara yaptığı operasyon sırasında oluyor. Sanırım Mason'un gördüğü hayalleri karıştırdın veya ben yanlış anladım. Genişletmek için tıkla... Yok kardeşim sanırım ben karıştırdım ama hatırladığım kadarıyla Ruslar Soyuz R7 roketi fırlatırken olmuştu o olay yanlış da hatırlıyor olabilirim.
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #22 Mr. Krabs dedi: Yok kardeşim sanırım ben karıştırdım ama hatırladığım kadarıyla Ruslar Soyuz R7 roketi fırlatırken olmuştu o olay yanlış da hatırlıyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyorsun galiba. Mason'a hapishane kaçışında yardım ederken oldu diye biliyorum ben.
Mr. Krabs dedi: Yok kardeşim sanırım ben karıştırdım ama hatırladığım kadarıyla Ruslar Soyuz R7 roketi fırlatırken olmuştu o olay yanlış da hatırlıyor olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlıyorsun galiba. Mason'a hapishane kaçışında yardım ederken oldu diye biliyorum ben.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 25 Haziran 2020 #23 starkia dedi: Yanlış hatırlıyorsun galiba. Mason'a hapishane kaçışında yardım ederken oldu diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Evet, Mason Vorkuta'dan kaçarken, Reznov kendini feda etti. Mason ise hep Reznov'u halüsinasyon olarak gördü.
starkia dedi: Yanlış hatırlıyorsun galiba. Mason'a hapishane kaçışında yardım ederken oldu diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Evet, Mason Vorkuta'dan kaçarken, Reznov kendini feda etti. Mason ise hep Reznov'u halüsinasyon olarak gördü.
Mr. Krabs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 1.052 Çözümler 3 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #24 301230 dedi: Evet, Mason Vorkuta'dan kaçarken, Reznov kendini feda etti. Mason ise hep Reznov'u halüsinasyon olarak gördü. Genişletmek için tıkla... Yok Reznov'un arkadaşının gözünün oyulduğu sahne oradaydı.
301230 dedi: Evet, Mason Vorkuta'dan kaçarken, Reznov kendini feda etti. Mason ise hep Reznov'u halüsinasyon olarak gördü. Genişletmek için tıkla... Yok Reznov'un arkadaşının gözünün oyulduğu sahne oradaydı.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 25 Haziran 2020 #25 Mr. Krabs dedi: Yok Reznov'un arkadaşının gözünün oyulduğu sahne oradaydı. Genişletmek için tıkla... Vorkuta görevinden sonraki gördüğüm tüm Reznov'lar halüsinasyon.
Mr. Krabs dedi: Yok Reznov'un arkadaşının gözünün oyulduğu sahne oradaydı. Genişletmek için tıkla... Vorkuta görevinden sonraki gördüğüm tüm Reznov'lar halüsinasyon.
Mr. Krabs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 1.052 Çözümler 3 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #26 301230 dedi: Vorkuta görevinden sonraki gördüğüm tüm Reznov'lar halüsinasyon. Genişletmek için tıkla... Biliyorum bizim CIA arkadaşlarımızdan birinin gözünün oyulduğu sahneyi diyorum.
301230 dedi: Vorkuta görevinden sonraki gördüğüm tüm Reznov'lar halüsinasyon. Genişletmek için tıkla... Biliyorum bizim CIA arkadaşlarımızdan birinin gözünün oyulduğu sahneyi diyorum.
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #27 Mr. Krabs dedi: Yok Reznov'un arkadaşının gözünün oyulduğu sahne oradaydı. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru diyor. Vorkuta'dan kaçarken Reznov bizimle beraber trene atlamıyor. İşte oradan sonraki Reznov'lar Mason'un halüsinasyonları.
Mr. Krabs dedi: Yok Reznov'un arkadaşının gözünün oyulduğu sahne oradaydı. Genişletmek için tıkla... Arkadaş doğru diyor. Vorkuta'dan kaçarken Reznov bizimle beraber trene atlamıyor. İşte oradan sonraki Reznov'lar Mason'un halüsinasyonları.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 25 Haziran 2020 #28 Mr. Krabs dedi: Biliyorum bizim CIA arkadaşlarımızdan birinin gözünün oyulduğu sahneyi diyorum. Genişletmek için tıkla... Füze'nin fırlatıldığı bölümde, Weaver'in gözünün oyulmasını mı diyorsunuz? O sahnede var mıydı Reznov ya, uzun süredir oynamadığım için bilmiyorum da.
Mr. Krabs dedi: Biliyorum bizim CIA arkadaşlarımızdan birinin gözünün oyulduğu sahneyi diyorum. Genişletmek için tıkla... Füze'nin fırlatıldığı bölümde, Weaver'in gözünün oyulmasını mı diyorsunuz? O sahnede var mıydı Reznov ya, uzun süredir oynamadığım için bilmiyorum da.
Mr. Krabs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 1.052 Çözümler 3 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #29 301230 dedi: Füze'nin fırlatıldığı bölümde, Weaver'in gözünün oyulmasını mı diyorsunuz? O sahnede var mıydı Reznov ya? Genişletmek için tıkla... Halüsilasyon olarak vardı sanırım ama olmaya da bilir.
301230 dedi: Füze'nin fırlatıldığı bölümde, Weaver'in gözünün oyulmasını mı diyorsunuz? O sahnede var mıydı Reznov ya? Genişletmek için tıkla... Halüsilasyon olarak vardı sanırım ama olmaya da bilir.
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2020 #30 301230 dedi: Füze'nin fırlatıldığı bölümde, Weaver'in gözünün oyulmasını mı diyorsunuz? O sahnede var mıydı Reznov ya, uzun süredir oynamadığım için bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... O sahnede Mason'un yanında Woods var. Woods ile beraber kurtarıyorlar diye biliyorum. Bitireli 2 gün oldu ama aklımdan silinebiliyor.
301230 dedi: Füze'nin fırlatıldığı bölümde, Weaver'in gözünün oyulmasını mı diyorsunuz? O sahnede var mıydı Reznov ya, uzun süredir oynamadığım için bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... O sahnede Mason'un yanında Woods var. Woods ile beraber kurtarıyorlar diye biliyorum. Bitireli 2 gün oldu ama aklımdan silinebiliyor.