Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.507 Çözümler 2 31 Ağustos 2022 #1 Merhaba dostlar. Oyunu Steam'den aldım 3. görev yüklenirken şu hatayı alıyorum çözüm nedir?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 31 Ağustos 2022 #2 Grafik ayarlarindan Shader Preload ayarini devre disi birakmayi deneyin. Artı 0 Eksi
kinglegend Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 reptile dedi: Grafik ayarlarindan shader preload ayarini devre disi birakmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür eden olmamış bende görev açılmıyordu bu ayar işe yaradı teşekkürler dostum. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Grafik ayarlarindan shader preload ayarini devre disi birakmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür eden olmamış bende görev açılmıyordu bu ayar işe yaradı teşekkürler dostum.
Yasinkracc Hectopat Katılım 1 Mart 2020 Mesajlar 30 19 Ekim 2024 #4 reptile dedi: Grafik ayarlarindan shader preload ayarini devre disi birakmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Grafik ayarlarindan shader preload ayarini devre disi birakmayi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı.