TarcJdg Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Merhaba, dün oyunu yükledim. İlk başlarda açılmıştı ve oynamıştım biraz. Sonra Türkçe yamasını yaptım ama bir daha giremiyorum. Sildim yükledim yine aynı şey oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2021
Merhaba, dün oyunu yükledim. İlk başlarda açılmıştı ve oynamıştım biraz. Sonra Türkçe yamasını yaptım ama bir daha giremiyorum. Sildim yükledim yine aynı şey oluyor.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 1 Ağustos 2021 #2 Yamayı silin, ondan sonra dosya doğrulama yapın. Edit: İnternette ekran kartı sürücülerini güncelleyerek çözüme ulaşanlar olmuş. Dosya doğrulama işe yaramazsa sürücüyü güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Yamayı silin, ondan sonra dosya doğrulama yapın. Edit: İnternette ekran kartı sürücülerini güncelleyerek çözüme ulaşanlar olmuş. Dosya doğrulama işe yaramazsa sürücüyü güncellemeyi deneyin.
KS KS TarcJdg Decapat Katılım 19 Haziran 2021 Mesajlar 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #3 DocPill dedi: Yamayı silin, ondan sonra dosya doğrulama yapın. Edit: İnternette ekran kartı sürücülerini güncelleyerek çözüme ulaşanlar olmuş. Dosya doğrulama işe yaramazsa sürücüyü güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
DocPill dedi: Yamayı silin, ondan sonra dosya doğrulama yapın. Edit: İnternette ekran kartı sürücülerini güncelleyerek çözüme ulaşanlar olmuş. Dosya doğrulama işe yaramazsa sürücüyü güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.