Oyun güncellemeden güncellemeye böyle garip hatalar vere biliyor , ben bundan 1 sene önce oyunu sıkıntısız oynuyordum hiçbir problem yaşamadan 45 -65 fps arası alarak .Gün geçtikçe gelen güncellemeler sonucu (Oyuna ve Ekran kartı driverına )senin yaşadığın problemi yaşamaya başladım ,bunun bir çözümünü bulamadım ve son çare olarak işlemci ,ram ve ekran kartıma hız aşırttırma yaptım (Overclock) bu senin yaşadığın probleme çözüm sundu fakat sıkıntısız süreçten 2 ay sonra format atmam gerekti .bunun sonrasında OC ayarlarımın aynısını tekrar uygulayıp oyuna girdiğim zaman ufak tefek yerlerde rainbow görsel hatalarıyla karşılaşmaya başladım .Malesef sanıyorum ki bulunan sonuçlar zamanla etkisiz oluyor ve farklı problemler yaşamaya başlıyorsun kapitalist sistem burada da önümüze çıkıyor sistemlerimiz mevcutta oynadığımız oyunlara yetersiz kalıyor.
Not : Oyunum hdd ye kurulu SSD ye kurup denemişliğim var bu bir çözüm sunmadı,imkanın var ise çift kanal en az toplam 12 gb ram kullan.bu gibi katalara ram in yetersizliği sebep oluyor .