CoD MW ucuza nereden alınabilir?

Emirinho

Hectopat
Dostlar selamlar. Call of Duty Modern Warfare serisinin ilk oyununu Steam üzerinden satın alıp bitirdim, fiyatı da uygundu. Şimdi ise Call of Duty Modern Warfare 2 oyununa geçiş yapmak istiyorum fakat Steam üzerinde satışı yok. Microsoft Store üzerinden de bulamadım, bir tek Battle.net'te bulabildim orada ise Türkiye özel fiyatlandırma yapılmamış ve oyun 25 euro olarak gözüküyor. TL olarak çevirirsek ise tam 400 lira yapıyor. 6-8 saat arası sürecek bir oyuna o kadar fiyat vermek istemiyor ve PC üzerinden bitirmek istiyorum. Acaba nereden ucuz Call of Duty Modern Warfare 2 alabilirim?

Remastered halini istiyorsanız tek seçenek Battle.net üzerinden 25€ vermek.

Remastered halini istiyorum fakat 400TL cidden çok fazla fiyat, online kısmı varsa zaten girmeyeceğim bile.

Remastered halini istiyorum fakat 400TL cidden çok fazla fiyat, online kısmı varsa zaten girmeyeceğim bile.
Ne yazık ki tek seçenek o.

İndirimde 15€'a düşüyor. Microsoft artık yerel fiyatlandırma yaparsa şansınız o.

Remastered olmayan hali hala oynanır durumda her iki halinide 5-6 kez bitirmişimdir.

Ne yazık ki tek seçenek o.

İndirimde 15€'a düşüyor. Microsoft artık yerel fiyatlandırma yaparsa şansınız o.

Remastered olmayan hali hala oynanır durumda her iki halinide 5-6 kez bitirmişimdir.
Anlıyorum, yardım için teşekkürler.

400TL gerçekten çok fazla, normalde önermem ama isterseniz korsan oynayabilirsiniz.

Yani umalım ki Microsoft Bethesda'da olduğu gibi Activision firmasının oyunlarını da Steam'e getirir de en azından Türk Lirası desteğiyle oyunları alabilir hale gelebiliriz. Bende aynı şekilde MW2 için Remastered sürümü almak istiyorum ancak doğrudan Euro bazında satıldığı için bizlere pek uymuyor maalesef. Artık tek umudumuz oyunların Steam'e gelmesini beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…