W Walking Spirit Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 10 3 Aralık 2022 #1 CoD MW 2 de arkadaşımla Online oynamak istiyorum fakat olmuyor hata alıyoruz lobiye bağlanılamadı hatası. Bunu nasıl düzeltebiliriz Steam'den davet ediyorum ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2022
CoD MW 2 de arkadaşımla Online oynamak istiyorum fakat olmuyor hata alıyoruz lobiye bağlanılamadı hatası. Bunu nasıl düzeltebiliriz Steam'den davet ediyorum ama olmuyor.
BlackiCe8x Femtopat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #2 Güvenlik duvarının oyuna izin verip vermediğine bakabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS W Walking Spirit Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 10 8 Aralık 2022 #3 BlackiCe8x dedi: Güvenlik duvarının oyuna izin verip vermediğine bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım Windows 10 kullanıyorum şu an ve oyun orijinal Artı 0 Eksi
BlackiCe8x dedi: Güvenlik duvarının oyuna izin verip vermediğine bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım Windows 10 kullanıyorum şu an ve oyun orijinal