CoD MW2 (2009) en baştaki allen karakteri kim ve neden sonraki bölümde roachlayız?

• Konuyu başlatan Yuii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 163

Yuii

Kilopat
MW2'ye yeniden başladım ve hiçbir şey hatırlamıyorum. Oyunun en başında joseph allen karakteri kim ve neden gary roach karakterine geçtim. Spoiler vermeden söylerseniz sevinirim.

Joseph Allen, oyunun başındaki karakterlerden biri ve Amerikalı bir asker. Oyun başında, Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) tarafından görevlendirilen bir ajan olarak Ruslarla ilgili bilgi edinmeye çalışıyor. Gary Roach'a geçişin sebebi ise hikayede yaşanan önemli bir olaydan sonra karakterin hikayesinin değişmesi ve Roach'ın bir süre sonra ana karakter olarak devreye girmesii.

Joseph allen, oyunun başındaki karakterlerden biri ve Amerikalı bir asker. Oyun başında, ulusal güvenlik ajansı (NSA) tarafından görevlendirilen bir ajan olarak Ruslarla ilgili bilgi edinmeye çalışıyor. Gary Roach'a geçişin sebebi ise hikayede yaşanan önemli bir olaydan sonra karakterin hikayesinin değişmesi ve Roach'ın bir süre sonra ana karakter olarak devreye girmesii.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı