Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.395 Makaleler 2 Çözümler 35 23 Temmuz 2024 #1 Call of Duty'den dolayı SSD'e yer kalmıyor, ara sıra multıplayer oynuyorum, hard dıske yuklesem FPS'de bır sorun olur mu?
Call of Duty'den dolayı SSD'e yer kalmıyor, ara sıra multıplayer oynuyorum, hard dıske yuklesem FPS'de bır sorun olur mu?
dangerninja Picopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 436 23 Temmuz 2024 #2 Olmaz fakat oyun sanırsam yavaş açılır
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.251 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Deiinzz dedi: Call of Duty'den dolayı SSD'e yer kalmıyor, ara sıra multıplayer oynuyorum, hard dıske yuklesem FPS'de bır sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İyi bir HDD ise bir şey olmaz. Ben HDD ile Cyberpunk 2077 gibi AAA oyunlar oynadım. İyi bir 7200RPM HDD ise çok bir şey olmaz.
Deiinzz dedi: Call of Duty'den dolayı SSD'e yer kalmıyor, ara sıra multıplayer oynuyorum, hard dıske yuklesem FPS'de bır sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İyi bir HDD ise bir şey olmaz. Ben HDD ile Cyberpunk 2077 gibi AAA oyunlar oynadım. İyi bir 7200RPM HDD ise çok bir şey olmaz.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.918 Makaleler 6 Çözümler 30 23 Temmuz 2024 #4 Multiplayer kısmında HDD'de sorun olmaz. Warzone'da yüklenme sorunları yaşanıyor fakat Multide öyle bir şey söz konusu olmaz. FPS değişmez.
Multiplayer kısmında HDD'de sorun olmaz. Warzone'da yüklenme sorunları yaşanıyor fakat Multide öyle bir şey söz konusu olmaz. FPS değişmez.