CoD: MW2 (2022) "HUENEME - NEGEV" hatası

ArmindoBrumaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Superonline 200 MBPS paketi kullanıyorum. Modemi fişten geri taktım, normal reset attım fakat bir türlü bu sorunu aşamadım. Ne yapmam lazım? Yanılmıyorsam daha önce böyle bir sorun yoktu.

Hocam Reddit'de birkaç araştırma yaptım birkaçı Activision hatalı diyor birkaçı internetini suçluyor ben Activision tabanlı bir sorun olduğunu düşünüyorum biraz uğraştıracak ama sanırım VPN ile denemeniz lazım (VPN'i oyuna girdikten sonra çıkınca sonucu merak ediyorum ) çünkü bende aktif olarak oynuyorum herhangi bir sorun yok bulunduğunuz konumla alakası olabilir mi onu da bilmiyorum.

Çözüm bulabildinmi
Oyunu silmiştim hocam sorun düzelmeyince. Şu anlık tek çözüm VPN indirip oynamak fakat onda da fazla ping oluyor. Muhtemelen Superonline kullanıcısı olan çoğu kişinin yaşadığı ortak bir sorun ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek lazım. Ya da hiç müşteri hizmetleri ile uğraşmadan aylık 60 TL'ye Statik IP satın alıp sorunu çözebiliyormuşuz. Ben zaten 265 TL fatura verdiğim için kendimden kaynaklı olmayan bir hata için ayda +60 TL daha vermeyi istemedim o yüzden oyunu kaldırdım.

Sorun hala sürüyor. VPN tek çözüm gibi sürüyor ama başka yöntem varsa yazabilirsiniz.

Sorun sürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı