CoD MW2 2022 Online oynanır mı?

Revenaith

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, iyi sosyaller herkese. CoD serisini hepiniz bilirsiniz ama ben hikayeden çok Online tarafını seviyorum. Şu anda Steam'den baktım anlık 60k 70k oyuncu görüyorum. Belki başka platformlarla da birlikte 100k vardır. Şu anda 35 dolar ama bu oyuna bu para değer mi merak ediyorum. Online kısmının ömrü ne kadardır sizce? Ya da MW3 mü almak daha mantıklı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250316-005935_1.jpg
    Screenshot_20250316-005935_1.jpg
    163,9 KB · Görüntüleme: 35
Online taraf için son çıkanı en iyisi oluyor genelde oyuncu sayısı olarak.

Black Ops serisinin o arcade havası beni boğuyor dostum. MW serisi daha çok hoşuma gidiyor.

Deadmatch var mıdır orada? MW2 mod çeşitliliği konusunda biraz daha fazla diye biliyorum.

Deathmacth vardı hocam illa. Nesne avı gibi modlarda vardı. Geçen bir yerde gördüm Squid Game modu bile vardı.

Merhaba dostlar, iyi sosyaller herkese. CoD serisini hepiniz bilirsiniz ama ben hikayeden çok Online tarafını seviyorum. Şu anda Steam'den baktım anlık 60k 70k oyuncu görüyorum. Belki başka platformlarla da birlikte 100k vardır. Şu anda 35 dolar ama bu oyuna bu para değer mi merak ediyorum. Online kısmının ömrü ne kadardır sizce? Ya da MW3 mü almak daha mantıklı?
Aradan geçen 2 3 gün sonra güncelleme*

Dostlar oyun akıyor hala. Sunucularda tıklım tıklım adam var. Hikayeden değil ama multiplayer tarafı felaket sarıyor. O 10 dakikalık deathmatch hissini hiçbir oyun vermedi bana. İnanılmaz akıcı ve detaylı bir oyun. Apex ile Rb6'nın karışımı diyebilirim size. Silah sesleri ve animasyonları üst düzey kamera yardımıyla oyuna eklenmiş. Yani animasyon veya 3d bir pach değil. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ama tavsiyem MW3 almanız. Uzun vadede daha çok oyuncu kalacağı için. Ben de geçerim bir kaç güne belki indirimden kapıp.

Aradan geçen 2 3 gün sonra güncelleme*

Dostlar oyun akıyor hala. Sunucularda tıklım tıklım adam var. Hikayeden değil ama multiplayer tarafı felaket sarıyor. O 10 dakikalık deathmatch hissini hiçbir oyun vermedi bana. İnanılmaz akıcı ve detaylı bir oyun. Apex ile Rb6'nın karışımı diyebilirim size. Silah sesleri ve animasyonları üst düzey kamera yardımıyla oyuna eklenmiş. Yani animasyon veya 3d bir pach değil. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ama tavsiyem MW3 almanız. Uzun vadede daha çok oyuncu kalacağı için. Ben de geçerim bir kaç güne belki indirimden kapıp.
1000 TL'ye değer mi hocam?

1000 TL'ye değer mi hocam?
Her ay veya iki ayda bir yüzde 50 veya 60 indirim oluyor. Oralardan kapmaya çalış. Bir de Mw3'ü de aldım. Oyun modu ve grafik konusunda çok daha iyi Mw2'den. Üstelik daha hızlı maç buluyor. Bu arada çok rahat değer. Ne Cs gibi kanser ne de Rainbow gibi paranoyak bir oyun. Kafa dağıtmak için gir-çık oyunu.

Her ay veya iki ayda bir yüzde 50 veya 60 indirim oluyor. Oralardan kapmaya çalış. Bir de Mw3'ü de aldım. Oyun modu ve grafik konusunda çok daha iyi Mw2'den. Üstelik daha hızlı maç buluyor. Bu arada çok rahat değer. Ne Cs gibi kanser ne de Rainbow gibi paranoyak bir oyun. Kafa dağıtmak için gir-çık oyunu.
Peki, MW 3 2600 TL'ye değer mi hocam?

Peki, MW 3 2600 TL'ye değer mi hocam?
Activision bütün Cod serisine aynı anda indirim yapıyor. Biraz sabret istersen 35 veya 30 dolara düşünce al. 2600 çok fazla bu oyun için. Zaten kendileri de bildikleri için devamlı indirim yaparlar. Maksat indirim zamanlarını bilmeyen oyuncuları tokatlamak 2 katı fiyata. Sen bilirsin ama 2600 çok fazla bu oyun için. Ben olsam 1300'e alirim. Üzerine de başka oyunlar alırım. En kötü gider Zurna döner yerim çarşıda 5-10 tane

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı