b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 RAM Corsair Vengeance | 32GB | 3400mHz Ekran kartı GIGABYTE 3060TI Anakart GIGABYTE 3060TI B660 DS3H İşlemci i5 13400F Oyun burada kalıyor.
Çözüm b33rch 8 Temmuz 2023 Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında silmeden önce bunları indirmediğini fark ettim ve hangi sürücüleri indirdiğini bulamadım bunları deneyecektim. Hayırlısı diyelim. Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım, ekran kartı sürücüsünü indirdim hâlâ aynı yerde kalıyor. Steam ile birlikte tüm oyunlarımı temiz bir kurulum için sildim. Steam ve CoD'u tekrar indirdim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında silmeden önce bunları indirmediğini fark ettim ve hangi sürücüleri indirdiğini bulamadım bunları deneyecektim. Hayırlısı diyelim. Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım, ekran kartı sürücüsünü indirdim hâlâ aynı yerde kalıyor. Steam ile birlikte tüm oyunlarımı temiz bir kurulum için sildim. Steam ve CoD'u tekrar indirdim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Başlatıcıdan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama işlemini yap. Artı 0 Eksi
KS KS b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Fatherboard dedi: Başlatıcıdan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama işlemini yap. Genişletmek için tıkla... Yaptığım hâlde açılmıyordu ve bu ekranda kaldığnıda hiçbir şekilde kapanmıyordu şu an indir-sil yapıyorum. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Başlatıcıdan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama işlemini yap. Genişletmek için tıkla... Yaptığım hâlde açılmıyordu ve bu ekranda kaldığnıda hiçbir şekilde kapanmıyordu şu an indir-sil yapıyorum.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #4 b33rch dedi: Yaptığım hâlde açılmıyordu ve bu ekranda kaldığnıda hiçbir şekilde kapanmıyordu şu an indir-sil yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkaplanda veya sistem tepsisinde spesifik bir yazılım çalışıyorsa onu kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
b33rch dedi: Yaptığım hâlde açılmıyordu ve bu ekranda kaldığnıda hiçbir şekilde kapanmıyordu şu an indir-sil yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkaplanda veya sistem tepsisinde spesifik bir yazılım çalışıyorsa onu kapatmayı dene.
KS KS b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #5 Fatherboard dedi: Arkaplanda veya sistem tepsisinde spesifik bir yazılım çalışıyorsa onu kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ek yazılım çalışmamasına rağmen böyleydi. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Arkaplanda veya sistem tepsisinde spesifik bir yazılım çalışıyorsa onu kapatmayı dene. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ek yazılım çalışmamasına rağmen böyleydi.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #6 b33rch dedi: Herhangi bir ek yazılım çalışmamasına rağmen böyleydi. Genişletmek için tıkla... Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One DirectX End-User Runtime Web Installer Bunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
b33rch dedi: Herhangi bir ek yazılım çalışmamasına rağmen böyleydi. Genişletmek için tıkla... Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One DirectX End-User Runtime Web Installer Bunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun.
KS KS b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #7 Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında silmeden önce bunları indirmediğini fark ettim ve hangi sürücüleri indirdiğini bulamadım bunları deneyecektim. Hayırlısı diyelim. Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım, ekran kartı sürücüsünü indirdim hâlâ aynı yerde kalıyor. Steam ile birlikte tüm oyunlarımı temiz bir kurulum için sildim. Steam ve CoD'u tekrar indirdim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Son düzenleme: 8 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Aslında silmeden önce bunları indirmediğini fark ettim ve hangi sürücüleri indirdiğini bulamadım bunları deneyecektim. Hayırlısı diyelim. Fatherboard dedi: Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-OneDirectX End-User Runtime Web InstallerBunları kurman gerekebilir. Eksik sürücülerin tamamlanması ve güncellenmesi dışında da aklıma başka birşey de gelmiyor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım, ekran kartı sürücüsünü indirdim hâlâ aynı yerde kalıyor. Steam ile birlikte tüm oyunlarımı temiz bir kurulum için sildim. Steam ve CoD'u tekrar indirdim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.