CoD MW2 donuyor ve sistem kilitleniyor

İşletim sistemi
Windows 10

Headlake

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün Call of Duty Modern Warfare 2 indirdim. Bilgisayarım da oyunu kaldırıyordu. Ama oyunda campaign kısmında eğitim bittikten sonra savaşa girince kısa bir süre sonra oyun donuyor ve bilgisayarın hoparlöründen değişik bir ses çıkıyor. Mecburen reset atmak zorunda kalıyorum. Çözünürlüğü düşürdüm ama yine de hata devam etti. Çözümünü söylerseniz sevinirim. Laptopun özelliklerini aşağıya yazdım.

AMD A9-9425 işlemci
Radeon R5 ekran kartı
8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün Call of Duty Modern Warfare 2 indirdim. Bilgisayarım da oyunu kaldırıyordu. Ama oyunda campaign kısmında eğitim bittikten sonra savaşa girince kısa bir süre sonra oyun donuyor ve bilgisayarın hoparlöründen değişik bir ses çıkıyor. Mecburen reset atmak zorunda kalıyorum. Çözünürlüğü düşürdüm ama yine de hata devam etti. Çözümünü söylerseniz sevinirim. Laptopun özelliklerini aşağıya yazdım.

AMD A9-9425 işlemci
Radeon R5 ekran kartı
8 GB RAM
Oyununuz orijinal mi?
Akif neden kızgın attığınızı anlamadım genellikle böyle sıkıntılar korsanda oluyor ondan sordum.

Oyununuz orijinal mi?
Akif neden kızgın attığınızı anlamadım genellikle böyle sıkıntılar korsanda oluyor ondan sordum.
Steamden alacaktım fakat karttaki para bittiği için maalesef alamadım. Oyunu da oynamak için az zamanım vardı bu yüzden erken yüklemem lazımdı ben de maalesef korsan yükledim. Biliyorum korsan oyunlara destek verilmiyor fakat o zaman tek çare bu olduğu için korsan yükledim. Sanırım hatanın nedenini de anladım. Korsan oyun olduğu için oluyor değil mi?

Steam'den alacaktım fakat karttaki para bittiği için maalesef alamadım. Oyunu da oynamak için az zamanım vardı bu yüzden erken yüklemem lazımdı ben de maalesef korsan yükledim. Biliyorum korsan oyunlara destek verilmiyor fakat o zaman tek çare bu olduğu için korsan yükledim. Sanırım hatanın nedenini de anladım. Korsan oyun olduğu için oluyor değil mi?

Evet. İndirimlerde 36,75 oluyor Steam'de yaz indiriminde indirime girebilir o zaman alıp oynayabilirsiniz.

Evet. İndirimlerde 36,75 oluyor Steam'de yaz indiriminde indirime girebilir o zaman alıp oynayabilirsiniz.
Tamam indirime girdiğinde alırım. Bu arada sorun nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde çözüldü. Tekrar denedim, görevi erken bitirmeye çalıştım ve nasıl olduysa sorun olmadan oynanmaya devam etti. Sanırım çözünürlükle alakalıymış. Oyun kendi ayarını kendisi yaptı ve sorun çözüldü. Yine de teşekkürler.

Tamam indirime girdiğinde alırım. Bu arada sorun nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde çözüldü. Tekrar denedim, görevi erken bitirmeye çalıştım ve nasıl olduysa sorun olmadan oynanmaya devam etti. Sanırım çözünürlükle alakalıymış. Oyun kendi ayarını kendisi yaptı ve sorun çözüldü. Yine de teşekkürler.
Rica ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı