Çözüldü Xbox CoD MW2 hikaye modu Game Pass'te oynanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OneChip

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Game Pass'den indirmeme rağmen CoD MW2 story moduna giremiyorum. Girmeye çalışınca 2000 TL'lik paket alma sayfasına atıyor.
Yükledigim uygulamalar ise bunlar. İyi sosyaller!
( Fotoğrafı siteye yükleyemedim Call of Duty'yi indirdim ve MW2 camping indirdim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CoD sanırım oyunlarında ortak bir Launcher benzeri platform kullanıyor. Ancak içerisindeki farklı oyunlara girmek için ayrı ayrı lisansa sahip olmanız lazım. MW2 GamePass’e dahil değil o yüzden ayrıca satın almadan oynayamazsınız.
Modern Warfare II Game Pass'ta bulunmuyor maalesef. Modern Warfare III var sadece.

CoD sanırım oyunlarında ortak bir Launcher benzeri platform kullanıyor. Ancak içerisindeki farklı oyunlara girmek için ayrı ayrı lisansa sahip olmanız lazım. MW2 GamePass’e dahil değil o yüzden ayrıca satın almadan oynayamazsınız.

Çözüm

Ben Launcher'i direkt oyun sanıyordum hocam. Olsun en azından bilgilendik bilmeyen arkadaşlar da sorun yaşarsa konuyu görürse öğrenir en azından. Teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…