CoD MW2 ön sipariş verilir mi?

Kumpirrr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda zam geldi oyuna 1.1k oldu. Bu durum kafamı karştırdı sizce almalı mıyım ya da hangi paketi almalıyım. Daha ucuz bir şekilde alabileceğim yol var mı? Not: Valorant hesabım var güzel skinler ve Battle Pass'ler var onu satıp da alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu fiyatlar ya daha da artacak ya da fazla fiyatlandırmadan ötürü bazı oyunlar Türkiye'de satılmama noktasına kadar gelecek. İstekliysen ve imkanın varsa bir an önce al.

Bu oyun uzun bir süre zam yemez bence.

Oyun nasıl olacak bilmiyorum ama en son ki Vanguard çok kötüydü oyun çıkıp yayınlar da vs izleyip en azından yorumları alıp karar vermen daha iyi olur gibi az buz para değil.

MW2019 multiplayeri oynamak yıllardır hayalim. Ama kalkıp 600 lira 700 lira sevseler vermem. Param var ama vermem şu an %67 indirimle 200 liraya mı ne düşmüş aldım dün. O fiyatlar bir oyuna verilmez be dostum.

MW2019 multiplayeri oynamak yıllardır hayalim. Ama kalkıp 600 lira 700 lira sevseler vermem. Param var ama vermem şu an %67 indirimle 200 liraya mı ne düşmüş aldım dün. O fiyatlar bir oyuna verilmez be dostum.

Kesinlikle yeni dönemin en iyisiydi Cold War yok Vanguard mış hikaye 2019 çok güzel!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı