CoD MW2 Oyun Çeviri Türkçe yamasında truva atı mı var?

Eki Görüntüle 1952497

Exe dosyasına bakıldığında MBAM, Kaspersky gibi tercih edilen AV'lerin zararlı olarak algılamadığını görüyoruz. Dosya false-positive gibi görünüyor. Çok eski bir dosya zaten, zararlı olsa şimdiye kadar çoğu AV tarafından algılanırdı diye düşünüyorum. Fakat tam emin olamadım.
indirmelimiyim sence ?

İndirmeli miyim sence?

Eki Görüntüle 1952497

Exe dosyasına bakıldığında MBAM, Kaspersky gibi tercih edilen Av'lerin zararlı olarak algılamadığını görüyoruz. Dosya false-positive gibi görünüyor. Çok eski bir dosya zaten, zararlı olsa şimdiye kadar çoğu av tarafından algılanırdı diye düşünüyorum. Fakat tam emin olamadım.

Son düzenleme:

Rapor paylaşır mısınız?

Rapor paylaşır mısınız?

Free Automated Malware Analysis Service - powered by Falcon Sandbox bunda sanırım temiz gözüküyor ama filescande atacaktım site çöküyor anlamadım ama onda RAR dosyası kötü niyetli diyor sence yüklemeli miyim?

Rapor paylaşır mısınız?

Temiz, AV gözetiminde çalıştırın.

Ekleme: Hybrid Analysis raporunda 2 farklı şüpheli .dll dosyası farkettim. Manuel olarak modlamanızı öneririm, sistemde çalıştırıp riske girmeye gerek yok.

Linkten "Start Trial" yapın ve ardından ilgili dosyayı indirip herhangi bir klasöre kurun. Sonrasında kurulumdan çıkan dosyaları alıp ilgili kendi klasörünüze atıp değiştirin.

Temiz, av gözetiminde çalıştırın.

Ekleme: Hybrid analysis raporunda 2 farklı şüpheli .dll dosyası fark ettim. Manuel olarak modlamanızı öneririm, sistemde çalıştırıp riske girmeye gerek yok.

Linkten "start trial" yapın ve ardından ilgili dosyayı indirip herhangi bir klasöre kurun. Sonrasında kurulumdan çıkan dosyaları alıp ilgili kendi klasörünüze atıp değiştirin.

Yapamadım ya açtım masaüstü trialdan zaten çok kasıyor ama yamayı açtım kurarken tabii oyunu istiyor ne yapmam lazım ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı