emiröztekin Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 22 Kasım 2022 #1 Bu MW2'nin upgrade to vault paketini standart sürüm olmadan alsak Warzone sürümünü ayrıcalıkları eklenir mi?
Bu MW2'nin upgrade to vault paketini standart sürüm olmadan alsak Warzone sürümünü ayrıcalıkları eklenir mi?
E errain Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Denemesi 400 tl Artı 0 Eksi
Mazotçu Megapat Katılım 7 Kasım 2016 Mesajlar 949 Çözümler 1 Yer Ankara 22 Kasım 2022 #3 Tahminim Warzone içindeki Battlepass içeriklerini veriyor. Artı 0 Eksi
KS KS emiröztekin Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 2 Aralık 2022 #4 Satın aldım sıkıntısız çalışıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
B Boralonw Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #5 emiröztekin dedi: Satın aldım sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Shoot House girebiliyor musun? Ve ghost, price, farah, soap operatörleri geldi mi? Artı 0 Eksi
emiröztekin dedi: Satın aldım sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Shoot House girebiliyor musun? Ve ghost, price, farah, soap operatörleri geldi mi?
KS KS emiröztekin Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 6 Aralık 2022 #6 Boralonw dedi: Shoot House girebiliyor musun? Ve ghost, price, farah, soap operatörleri geldi mi? Genişletmek için tıkla... Ghost price geldi fakat shoot House denemedim. Artı 0 Eksi
Boralonw dedi: Shoot House girebiliyor musun? Ve ghost, price, farah, soap operatörleri geldi mi? Genişletmek için tıkla... Ghost price geldi fakat shoot House denemedim.
B Boralonw Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #7 emiröztekin dedi: Ghost price geldi fakat shoot House denemedim. Genişletmek için tıkla... Rica etsem bakabilir misin çünkü hiçbir yerde bulamadım. Artı 0 Eksi
emiröztekin dedi: Ghost price geldi fakat shoot House denemedim. Genişletmek için tıkla... Rica etsem bakabilir misin çünkü hiçbir yerde bulamadım.
KS KS emiröztekin Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 51 Çözümler 1 7 Aralık 2022 #8 Boralonw dedi: Rica etsem bakabilir misin çünkü hiçbir yerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... You need multiplayer, DLC vs. dowload falan diyor kanka olmaz o oyunun dosyası olsa belki olabilir. Ama multiplayeri de oyunu almadan indiremiyoruz bir kaynak bulursak denerim. Artı 0 Eksi
Boralonw dedi: Rica etsem bakabilir misin çünkü hiçbir yerde bulamadım. Genişletmek için tıkla... You need multiplayer, DLC vs. dowload falan diyor kanka olmaz o oyunun dosyası olsa belki olabilir. Ama multiplayeri de oyunu almadan indiremiyoruz bir kaynak bulursak denerim.