crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.865 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Anlamadığım bir şekilde birkaç gündür sürekli oyundan atıyor ve bu durum çok sıkıcı olmaya başladı. Yok mudur bunun çözümü?
Anlamadığım bir şekilde birkaç gündür sürekli oyundan atıyor ve bu durum çok sıkıcı olmaya başladı. Yok mudur bunun çözümü?
B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 685 Çözümler 5 19 Temmuz 2023 #2 Driver'ı güncelle. Artı 0 Eksi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Herhangi bir hata kodu alıyor musunuz? Ekran kartı sürücünüz güncel mi güncel değilse güncelleyin. Artı 0 Eksi
23 w Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 358 Çözümler 5 Yer United States Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kara Ambar kamyoncular derneği 19 Temmuz 2023 #4 crqdles dedi: Anlamadığım bir şekilde birkaç gündür sürekli oyundan atıyor ve bu durum çok sıkıcı olmaya başladı. Yok mudur bunun çözümü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Anlamadığım bir şekilde birkaç gündür sürekli oyundan atıyor ve bu durum çok sıkıcı olmaya başladı. Yok mudur bunun çözümü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin.
KS KS crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.865 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #5 23 w dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam Adrastos dedi: Herhangi bir hata kodu alıyor musunuz? Ekran kartı sürücünüz güncel mi güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir kod almıyorum ve sürücüm güncel Adrastos dedi: Herhangi bir hata kodu alıyor musunuz? Ekran kartı sürücünüz güncel mi güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir kod almıyorum ve sürücüm güncel Son düzenleme: 19 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
23 w dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam Adrastos dedi: Herhangi bir hata kodu alıyor musunuz? Ekran kartı sürücünüz güncel mi güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir kod almıyorum ve sürücüm güncel Adrastos dedi: Herhangi bir hata kodu alıyor musunuz? Ekran kartı sürücünüz güncel mi güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir kod almıyorum ve sürücüm güncel
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 Laptop mu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi