Çözüldü COD: MW2 "Your NAT Type: Strict" Nasıl Düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Modem ayarları hakkında hiç bilgim yok kusura bakmayın. Modern Warfare 2 için portları şu siteden buldum, sabit IP'yi de yazdım:

Ayarlar böyleyken NAT Type: Open ama online oyuncu gözükmüyor. DMZ'yi etkinleştirdiğimde de durum şöyle:

NAT: Open ve online oyuncu gözüküyor ama şu ekranda takılıp kalıyor (yalnızca bir kez oyuna girebildim)

Biraz fazla uzadı ama yardımcı olursanız sevinirim.

Serverlar çok az olduğu için oyun bulamıyor. Sana kesin çözümü söylüyorum:
Private Match'a gir ve 5 6 dk. kafana göre takıl bir şeyleri falan patlat Sonra find game deyip server bulmayı dene. O zaman buluyor. Bu arada seni Steam'den ekledim. Beraber oynarız.

Son düzenleyen: Moderatör:
MW2 için FourDeltaOne sunucuları var. Oyun orijinal olmasa bile multiplayer oynama imkanı veriyor. Ona da bir bakabilirsin. Çok sayıda oyuncu var orada Üstelik Steam'den ban sebebi de değilmiş FourDeltaOne kullanmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese teşekkürler. Thedevil01'in dediğini yapınca bağlanabildim Son bir şey aklıma takıldı: DMZ'yi açmak güvenlik sorunu yaratır mı?

Steamde beni de ekler misin? İsmim calaquende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…