Çözüldü COD: MW2 "Your NAT Type: Strict" Nasıl Düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Benim bir sorum olacaktı. Sabit IP atamak internete bağlanmayı, modemin tanımlanmasını nasıl etkiler? Bugün internete bir türlü erişemedim. Modemi bilgisayar tanımlayamıyordu. En son sabit IP atadım anca öyle tanımlama yapabildi.

PC açılırken birkaç saniye avantaj sağlar zira modemden otomatik IP almak yerine doğrudan atanmış IP kullanılır. Bunun dışında pek bir avantajı yok diye biliyorum.
iPod'tan internete bağlanamıyordum. Misafir ağı açtım ve bu sayede internete bağlanabildim. Misafir ağı açmanın kötü sonuçları var mı? Bilgisayarı ve modemi nasıl etkiler?

Konuda geçen herşeyi denedim, IP adresimi 192.168.2.92 yaptım. Ancak hala Nat Type: Strict ...

İfadeler: Xen
Konu kilitlenmediği için yazıyorum. Son 2 gündür MW3 oyununda "NAT Type: Strict" ile karşılaşıyorum. Kaldığım yurt odasında erişim noktası var. Dolayısıyla modeme ulaşamıyorum. Başka bir çözümü var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…