baris08d Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 CoD MW2022 yükleme ekranın bu şekilde seçim yaptırıyor. Ben sadece hikaye kısmını oynamak istiyorum. Burada 29 GB'lık bir temel oyun paketini zaten seçtim. Üzerine resimdeki senaryo paketini seçmem gerekiyor mu? Ne oluyor bu senaryo paketi?
CoD MW2022 yükleme ekranın bu şekilde seçim yaptırıyor. Ben sadece hikaye kısmını oynamak istiyorum. Burada 29 GB'lık bir temel oyun paketini zaten seçtim. Üzerine resimdeki senaryo paketini seçmem gerekiyor mu? Ne oluyor bu senaryo paketi?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.836 Makaleler 2 Çözümler 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 Normalde campaign seçeneği olurdu, onun yerine muhtemelen senaryo paketi seçilmesi gerek hikaye modu için. Genel bir sorun var herhalde, indirseniz de hikaye modu kilitli oluyormuş. Düzeltirler. Son düzenleme: 2 Mayıs 2025
Normalde campaign seçeneği olurdu, onun yerine muhtemelen senaryo paketi seçilmesi gerek hikaye modu için. Genel bir sorun var herhalde, indirseniz de hikaye modu kilitli oluyormuş. Düzeltirler.