5 saatlik hikaye modu akıp giderim diyosun para harcamak istiyorum diyorsun al gitsin. Ama çok bi şey bekleme oyundan.Oyunun fiyatı 2 k bana eylül Ekim gibi 3-4 k para gelecek istediğim gibi harcamalık. Sizce MW3 alınır mı? MP ve hikayede akarım grafikleri muazzam duruyor.
Multiplayer'da 500 saat takılırım diyorsan al.Oyunun fiyatı 2 k bana eylül Ekim gibi 3-4 k para gelecek istediğim gibi harcamalık. Sizce MW3 alınır mı? MP ve hikayede akarım grafikleri muazzam duruyor.
5 saatlik hikaye modu akıp giderim diyosun para harcamak istiyorum diyorsun al gitsin. Ama çok bir şey bekleme oyundan.
Multiplayer'da 500 saat takılırım diyorsan al.
Tamam o zaman 100-200 saat oynayacaksan ve hikayesini merak ediyorsan alabilirsin zaten şuan çok pahalı oyun diyoruz ama yıl sonunda felan bu fiyatlar yavaş yavaş normal gelecek bize.MP da oynarım dedim.
Takılırım en kötü 100-200 saat rahat gider.
Tamam o zaman 100-200 saat oynayacaksan ve hikayesini merak ediyorsan alabilirsin zaten şu an çok pahalı oyun diyoruz ama yıl sonunda falan bu fiyatlar yavaş yavaş normal gelecek bize.
Bence alabilirsin vault edition içinde ne var bilmiyorum ama skin felan vardır 100-200 saat oynarsan eğer alınabilir.Ne yazık ki yıl sonunda standart fiyatlar 2 k olur 800 daha verip vault Edition alırsam başta uzun vadede kar edebilirim siz ne diyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.