E erenyuksel Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı 4050 laptop İşlemci 13500h Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklı olabilir? Driver değiştirdim fakat çözüm olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklı olabilir? Driver değiştirdim fakat çözüm olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 26 Temmuz 2024 #2 Oyun kaynaklı olabilir, dosyaları doğrulamayı deneyin. Ayarlardan MSAA X16 yapın. Artı 0 Eksi
Efresh01 Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 963 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH 32,0 GB RAM Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 erenyuksel dedi: Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklı olabilir? Driver değiştirdim fakat çözüm olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende yükledim ancak bende böyle bir hata vermedi dosyaları doğrulamayı dene. Artı 0 Eksi
erenyuksel dedi: Arkadaşlar bu sorun neden kaynaklı olabilir? Driver değiştirdim fakat çözüm olmadı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende yükledim ancak bende böyle bir hata vermedi dosyaları doğrulamayı dene.
SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 26 Temmuz 2024 #4 Dosyaları doğrula. Artı 0 Eksi
KS KS E erenyuksel Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #5 Oyunu silip tekrar kurdum ama degisen bir şey yok arkadaşlar. Yalniz grafikleri dusurdugumde duzeliyor. VRAM mi yetersiz kalıyor acaba 6 GB. Artı 0 Eksi
Oyunu silip tekrar kurdum ama degisen bir şey yok arkadaşlar. Yalniz grafikleri dusurdugumde duzeliyor. VRAM mi yetersiz kalıyor acaba 6 GB.