V Viscaa Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #11 mavıuszed dedi: Game Pass'e gelmişken uzun süredir var olan CoD ihtiyacımı gidermek için oynamak istedim. Oyun 200 GB ve internetimle 12 saate falan inecek. Sadece hikaye modu için indirilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynadım hocam hikaye modu değil de sinematik aksiyon aromalı Warzone olmuş oyun
mavıuszed dedi: Game Pass'e gelmişken uzun süredir var olan CoD ihtiyacımı gidermek için oynamak istedim. Oyun 200 GB ve internetimle 12 saate falan inecek. Sadece hikaye modu için indirilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben oynadım hocam hikaye modu değil de sinematik aksiyon aromalı Warzone olmuş oyun
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 10 Ağustos 2024 #12 Anladım. Diğer oyunlar Game Pass'e gelecek mi? MW1'e hala triple a oyun parası istiyor olmaları saçma.
Anladım. Diğer oyunlar Game Pass'e gelecek mi? MW1'e hala triple a oyun parası istiyor olmaları saçma.
kaanckr Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #13 oyunun bazı bölümleri de open combat mission adı altında warzone haritalarında geçiyor. komik
V Viscaa Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #14 mavıuszed dedi: Anladım. Diğer oyunlar Game Pass'e gelecek mi? MW1'e hala triple a oyun parası istiyor olmaları saçma. Genişletmek için tıkla... CoD BO6 gelecek hocam bence ay ay diğerlerini de eklerler.
mavıuszed dedi: Anladım. Diğer oyunlar Game Pass'e gelecek mi? MW1'e hala triple a oyun parası istiyor olmaları saçma. Genişletmek için tıkla... CoD BO6 gelecek hocam bence ay ay diğerlerini de eklerler.