CoD MW3 hikayesi baglantili mi?

Anladim 1 ile 2 alacagim o zaman. 2019 ve 2022'deki oyunlarin fiyati tavan yapmis onlar kalacak gibi
Eski oyunu almaktansa Remastered almak daha iyi olur bence grafikleri gunumuze yakin oldugundan daha zevkli olur diye dusunuyorum.
İlk oyunun remasteri bu ama ikincisininki galiba Steam'de yok o yüzden 2009 dakini almam gerekecek. Son olarak uzun cevabiniz icin teşekkür ederim.

Öncelikle rica ederim, işinize yaradıysa sevindim. Dediğiniz gibi maalesef ikinci oyunun remastered versiyonu Steam'de yok. Aslında seriyi ilk kez oynayacaksanız orjinal versiyonları önce oynamanızı tavsiye ederim, remastered olan oyunlar 3. oyundan sonra çıktığı için hikayeyi bağlayan ufak tefek sürprizbozan detaylar barındırıyor ve bunları orjinal seriyi oynamadan görmek istemeyebilirsiniz fakat bu tamamen size kalmış. İlk oyununun remastered versiyonunu, ikinci ve üçüncü oyunların ise orjinal versiyonlarını oynayabilirsiniz, karma şekilde farklı bir deneyim olabilir.

Hmm anladim.
O zaman 2007-2009-2011 son olarak ilk oyunun Remastered'i sirasiyla oynamam gerekiyor.

3 oyunda toplasaniz 80 TL ediyor cashback ile. Zam gelir diyorlardi indirimlerden sonra almam iyi olur o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…