3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Haziran 2021 #11 Geldim geldim yetiştim konuya.Hayır tabiki de hocam.En baştan başlamanız gerekiyor eğer campaign kısmına çok odaklanacaksanız.Sırasıyla oynayınız.
Geldim geldim yetiştim konuya.Hayır tabiki de hocam.En baştan başlamanız gerekiyor eğer campaign kısmına çok odaklanacaksanız.Sırasıyla oynayınız.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 14 Haziran 2021 #12 Taylan Dinler dedi: Sürprizbozan: Spoiler! MW1'de Imran Zakhaev'i kolundan yaraladığımızda Makarov ve Yuri arkadaki jiplerin içerisindeydi. Bunun hikayeye katkısı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayıp bitireli yaklaşık 4 sene oldu , bu detayı unutmuşum. Evet aslında haklısınız, MW1'in de katkısı olabilir.
Taylan Dinler dedi: Sürprizbozan: Spoiler! MW1'de Imran Zakhaev'i kolundan yaraladığımızda Makarov ve Yuri arkadaki jiplerin içerisindeydi. Bunun hikayeye katkısı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu oynayıp bitireli yaklaşık 4 sene oldu , bu detayı unutmuşum. Evet aslında haklısınız, MW1'in de katkısı olabilir.