Çözüldü CoD MW3 "oyun kilitlendi" hatası veriyor

• Konuyu başlatan Enoli1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.151
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
1728075092471.png

Oyunu indirip girdiğimde oyuna sahip olmama rağmen oyun falan aratamıyordum. Yani oyun bana oyunu satın almadığımı söylüyordu bu yüzden de sadece Warzone'a girebiliyordum. Daha sonra diğer konulardaki çözümleri yapmaya çalıştım fakat birkaç şeyi değiştirdikten sonra bu sefer de oyun hiç açılmamaya başlayıp bu uyarıyı vermeye başladı. Eski yaptıklarımı geri yapıp düzeltmeye çalıştım fakat düzelmedi, dosya doğrulaması da işe yaramadı. Ne yapmam gerek?

Çözüm
Hocam yüklü uygulamalarda gelişmiş seçeneklerde onara basın düzeliyor. Biraz geç gördüm konuyu :D fakat ben bugün böyle çözdüm.

Tabii ki bu dediğin şeyi yaptım. Herhangi bir oyunda bir hata alan kişinin yaptığı ilk şeylerden birisidir oyunu onarmak zaten. Bu sorun durduk yere çözüldü sebebini anlamadım.
Hocam yüklü uygulamalarda gelişmiş seçeneklerde onara basın düzeliyor. Biraz geç gördüm konuyu :D fakat ben bugün böyle çözdüm.

Tabii ki bu dediğin şeyi yaptım. Herhangi bir oyunda bir hata alan kişinin yaptığı ilk şeylerden birisidir oyunu onarmak zaten. Bu sorun durduk yere çözüldü sebebini anlamadım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı