KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.505 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 14 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, merhaba. Arkadaşımla oynamak için CoD MW3 alacağız. Oyunun Online durumu nasıl? Hala oynayan insanlar ve sunucular var mı? Oyunu multiplayer için alacağım. Değer mi yoksa başka oyun mu alalım? Bütçe maksimum 50 TL.
Arkadaşlar, merhaba. Arkadaşımla oynamak için CoD MW3 alacağız. Oyunun Online durumu nasıl? Hala oynayan insanlar ve sunucular var mı? Oyunu multiplayer için alacağım. Değer mi yoksa başka oyun mu alalım? Bütçe maksimum 50 TL.
MacArthur_1880 Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 968 Yer Marseille Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şuanlık yok 14 Mayıs 2023 #2 biraz dolu En azından ben rahat sunucu bulabiliyorum.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.505 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 14 Mayıs 2023 #3 MacArthur_1880 dedi: biraz dolu En azından ben rahat sunucu bulabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman alınır. Yani öyle çok da saatlerce oynamayız büyük ihtimalle. Normal haritalar, modlar oynanıyorsa bizim için kafi.
MacArthur_1880 dedi: biraz dolu En azından ben rahat sunucu bulabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman alınır. Yani öyle çok da saatlerce oynamayız büyük ihtimalle. Normal haritalar, modlar oynanıyorsa bizim için kafi.