Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 26 Temmuz 2022 #1 Türkçe yamayı indirdim, kurdum ve başarıyla kurdu fakat oyun hala İngilizce. Ne yapacağım?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 26 Temmuz 2022 #2 MW3'un TR yaması yok, dublaj var sadece.
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 26 Temmuz 2022 #3 GFYT dedi: MW3'un TR yaması yok, dublaj var sadece. Genişletmek için tıkla... Dublaj hocam işte ondan bahsediyordum.
GFYT dedi: MW3'un TR yaması yok, dublaj var sadece. Genişletmek için tıkla... Dublaj hocam işte ondan bahsediyordum.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Temmuz 2022 #4 GFYT dedi: MW3'un TR yaması yok, dublaj var sadece. Genişletmek için tıkla... Dublajı var ama altyazısıda var. Oyunçeviriydi yanlış hatırlamıyorsam. Dublaj setupunu indirip oradan ayarlayabiliyor.
GFYT dedi: MW3'un TR yaması yok, dublaj var sadece. Genişletmek için tıkla... Dublajı var ama altyazısıda var. Oyunçeviriydi yanlış hatırlamıyorsam. Dublaj setupunu indirip oradan ayarlayabiliyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 26 Temmuz 2022 #5 LolOynayanBiri dedi: Dublajı var ama altyazısıda var. Oyunçeviriydi yanlış hatırlamıyorsam. Dublaj setupunu indirip oradan ayarlayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Alt yazısı hatalı, İngilizce olarak oynanıyor dostum; sadece dublaj var.
LolOynayanBiri dedi: Dublajı var ama altyazısıda var. Oyunçeviriydi yanlış hatırlamıyorsam. Dublaj setupunu indirip oradan ayarlayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Alt yazısı hatalı, İngilizce olarak oynanıyor dostum; sadece dublaj var.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Temmuz 2022 #6 Sirius Blackw dedi: Dublaj hocam işte ondan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? GFYT dedi: Alt yazısı hatalı, İngilizce olarak oynanıyor dostum; sadece dublaj var. Genişletmek için tıkla... 3-4 ay önce alt yazılı olarak oynamıştım diye hatırlıyorum.
Sirius Blackw dedi: Dublaj hocam işte ondan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? GFYT dedi: Alt yazısı hatalı, İngilizce olarak oynanıyor dostum; sadece dublaj var. Genişletmek için tıkla... 3-4 ay önce alt yazılı olarak oynamıştım diye hatırlıyorum.
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 26 Temmuz 2022 #7 LolOynayanBiri dedi: Hocam bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır şuan tekrardan kuruyorum yamayı olmazsa deneyeyim. Sirius Blackw dedi: Hayır şu an tekrardan kuruyorum yamayı olmazsa deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam yama kurulmuş zaten menü Türkçe değilmiş ben onlarda Türkçe olacak sanıyordum sağ olun. Son düzenleme: 26 Temmuz 2022
LolOynayanBiri dedi: Hocam bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır şuan tekrardan kuruyorum yamayı olmazsa deneyeyim. Sirius Blackw dedi: Hayır şu an tekrardan kuruyorum yamayı olmazsa deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam yama kurulmuş zaten menü Türkçe değilmiş ben onlarda Türkçe olacak sanıyordum sağ olun.