umuts19 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #1 Merhaba. CoD MW3 indirdim normal multiplayer oynuyorum, 55.seviyede ranked açılıyormuş, bir de PUBG gibi olan Battle Royale olana geçeyim dedim bir DMZ var bir de düz Warzone yazan var. Hangisini indirmeliyim?
Merhaba. CoD MW3 indirdim normal multiplayer oynuyorum, 55.seviyede ranked açılıyormuş, bir de PUBG gibi olan Battle Royale olana geçeyim dedim bir DMZ var bir de düz Warzone yazan var. Hangisini indirmeliyim?
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Eylül 2024 #2 Battle Royale modu olan Warzone. Artı 0 Eksi
KS KS umuts19 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #3 metilfenidat dedi: Battle Royale modu olan Warzone. Genişletmek için tıkla... Peki hangisi kasılır hocam sürekli oynamak için sence. Artı 0 Eksi
metilfenidat dedi: Battle Royale modu olan Warzone. Genişletmek için tıkla... Peki hangisi kasılır hocam sürekli oynamak için sence.
metilfenidat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Eylül 2024 #4 umuts19 dedi: Peki hangisi kasılır hocam sürekli oynamak için sence. Genişletmek için tıkla... Millet genelde kasmak için MW3 Multiplayer'ı oynuyor sonra Warzone'a geçiyor. Artı 0 Eksi
umuts19 dedi: Peki hangisi kasılır hocam sürekli oynamak için sence. Genişletmek için tıkla... Millet genelde kasmak için MW3 Multiplayer'ı oynuyor sonra Warzone'a geçiyor.
KS KS umuts19 Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #5 metilfenidat dedi: Millet genelde kasmak için MW3 multiplayer'ı oynuyor sonra Warzone'a geçiyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Series S deyim PUBG klavye mouse desteklemiyor bende Warzone Battle Royale oynayayım dedim. Artı 0 Eksi
metilfenidat dedi: Millet genelde kasmak için MW3 multiplayer'ı oynuyor sonra Warzone'a geçiyor. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Series S deyim PUBG klavye mouse desteklemiyor bende Warzone Battle Royale oynayayım dedim.