E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2019 #1 MW serisinin dördüncüsü çıkmış, yeni öğrendim. Oynayan arkadaşlar nasıl buldunuz? İndirmeye değer mi?
MW serisinin dördüncüsü çıkmış, yeni öğrendim. Oynayan arkadaşlar nasıl buldunuz? İndirmeye değer mi?
Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 30 Ocak 2019 #2 Call of Duty: Modern Warfare 4 çıkmadı, Call of Duty 4: Modern Warfare var. Onunla karıştırıyorsunuz sanırım, o da yeni çıkmadı oldukça eski bir oyun.
Call of Duty: Modern Warfare 4 çıkmadı, Call of Duty 4: Modern Warfare var. Onunla karıştırıyorsunuz sanırım, o da yeni çıkmadı oldukça eski bir oyun.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2019 #3 Supangela dedi: Call of Duty: Modern Warfare 4 çıkmadı, Call of Duty 4: Modern Warfare var. Onunla karıştırıyorsunuz sanırım, o da yeni çıkmadı oldukça eski bir oyun. Genişletmek için tıkla... Modern Warfare Remastered ismi MW 4 değil mi acaba o?
Supangela dedi: Call of Duty: Modern Warfare 4 çıkmadı, Call of Duty 4: Modern Warfare var. Onunla karıştırıyorsunuz sanırım, o da yeni çıkmadı oldukça eski bir oyun. Genişletmek için tıkla... Modern Warfare Remastered ismi MW 4 değil mi acaba o?
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #4 exsoso10 dedi: Modern Warfare Remastered ismi MW 4 değil mi acaba o? Genişletmek için tıkla... Remastered oyun, eski bir yapımın elden geçirilip günümüz grafiklerine uyarlanması, yükseltilmesi ve düzenlenmesi demek, yani aynı oyun.
exsoso10 dedi: Modern Warfare Remastered ismi MW 4 değil mi acaba o? Genişletmek için tıkla... Remastered oyun, eski bir yapımın elden geçirilip günümüz grafiklerine uyarlanması, yükseltilmesi ve düzenlenmesi demek, yani aynı oyun.
Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 30 Ocak 2019 #5 exsoso10 dedi: Modern Warfare Remastered ismi MW 4 değil mi acaba o? Genişletmek için tıkla... Eski oyunun yenilenmiş versiyonu, harita düzeltmeleri ve grafiklerde yenilenmeler mevcut. Farklı bir oyun değil.
exsoso10 dedi: Modern Warfare Remastered ismi MW 4 değil mi acaba o? Genişletmek için tıkla... Eski oyunun yenilenmiş versiyonu, harita düzeltmeleri ve grafiklerde yenilenmeler mevcut. Farklı bir oyun değil.
E exsoso10 Kilopat Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 455 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2019 #6 Anil26 dedi: Remastered oyun, eski bir yapımın elden geçirilip günümüz grafiklerine uyarlanması, yükseltilmesi ve düzenlenmesi demek, yani aynı oyun. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş ben de yenisi çıktı zannediyorum. Neyse teşekkür ederim.
Anil26 dedi: Remastered oyun, eski bir yapımın elden geçirilip günümüz grafiklerine uyarlanması, yükseltilmesi ve düzenlenmesi demek, yani aynı oyun. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş ben de yenisi çıktı zannediyorum. Neyse teşekkür ederim.
HEXON1 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 587 Çözümler 1 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2019 #7 Cod Black Ops 4 deneyin bence çok övgüler alıyor. Tabi oynamadığım bir oyun için yanlış yönlendirmekte istemem.
Cod Black Ops 4 deneyin bence çok övgüler alıyor. Tabi oynamadığım bir oyun için yanlış yönlendirmekte istemem.