CoD MWIII, 70 $'dan satışa sunulacak

Biliyorsaniz birseyi cok merak ediyorum Eski Modern Warfarelar ile bağlantıli mı bu Yeni çıkan 2 ve 3 MW yoksa ayri bi konu olarak ayri oyunlar mi? Bağlantısı varsa özet geçebilme şansınız var mi?

Biliyorsaniz birseyi cok merak ediyorum Eski Modern Warfarelar ile bağlantıli mı bu Yeni çıkan 2 ve 3 MW yoksa ayri bi konu olarak ayri oyunlar mi? Bağlantısı varsa özet geçebilme şansınız var mi?
Yeni MW den sonrası Reboot oldu ilk seri ile alakası yok yani.

Yeni MW den sonrası Reboot oldu ilk seri ile alakası yok yani.
Yeni MW'lerin oynama sirasi var midir yani 2 den once mw1 remasterd gibi bir oyun cikti mi?

Yeni MW'lerin oynama sirasi var midir yani 2 den once mw1 remasterd gibi bir oyun cikti mi?
2019 da çıkan MW bu serinin ilk oyunu zaten, şuan devam oyunu olarak 2. Oyun var, 3. Oyun ise daha yeni duyuruldu.

2019 da çıkan MW bu serinin ilk oyunu zaten, şu an devam oyunu olarak 2. Oyun var, 3. Oyun ise daha yeni duyuruldu.

Çok teşekkür ederim. 4070 sistemim var almaya değer mi hikayesi icin? İndirimde vs. Yoksa Direksiyon setim icin T.C. motorfest mi almayliyim sizce?

Çok teşekkür ederim. 4070 sistemim var almaya değer mi hikayesi icin? İndirimde vs. Yoksa Direksiyon setim icin T.C. motorfest mi almayliyim sizce?
Multisini oynamıyorsanız veya hastası değilseniz senaryosu için değmez bence.

Multisini oynamıyorsanız veya hastası değilseniz senaryosu için değmez bence.
Dediğim gibi tamamen senaryo için. O zaman almam teşekkür ederim cevaplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…