yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #1 Cod Remastered Türkçe yama var mı?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.077 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 19 Ağustos 2024 #2 Ücretli yama dışında şu konuda verilen link var, güvenirliği konusunda bilgim yok denemedim. Call of Duty Modern Warfare Remastered Türkçe yaması var mı? Ücretli yama harici bulamadım. Başka var mıdır? www.technopat.net
Ücretli yama dışında şu konuda verilen link var, güvenirliği konusunda bilgim yok denemedim. Call of Duty Modern Warfare Remastered Türkçe yaması var mı? Ücretli yama harici bulamadım. Başka var mıdır? www.technopat.net
yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #3 CS Relboron dedi: Ücretli yama dışında şu konuda verilen link var, güvenirliği konusunda bilgim yok denemedim. Call of Duty Modern Warfare Remastered Türkçe yaması var mı? Ücretli yama harici bulamadım. Başka var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler her yerde aradım sende buldum.
CS Relboron dedi: Ücretli yama dışında şu konuda verilen link var, güvenirliği konusunda bilgim yok denemedim. Call of Duty Modern Warfare Remastered Türkçe yaması var mı? Ücretli yama harici bulamadım. Başka var mıdır? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler her yerde aradım sende buldum.