CoD serisi neye göre oynanmalı?

Keddy_0

Decapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Steam'de CoD serisine göz atıyordum bayağı değişik şeyler gördüm öncelikle CoD serisi ile alakam pek yok baktım listeye codmw4 vardı dedim nasıl bu konuya açıklık getirir misiniz? Ayrıca bu isimlere göre seriyi nasıl oynamalıyım? Şimdiden teşekkürler https://store.steampowered.com/franchise/callofduty

Cod MW 1, 2, 3
Cod BO 1, 2
Cod 1, 2

Bu saydıklarımı oynasan yeterli. Geri kalanı bence kötü. Belki Ghosts da oynanabilir.

Modern Warfare ile Black Ops oyunları birbiriyle bağlantılı oyunlar sadece. Diğerleri birbirinden bağımsız oyunlar. Çıkış yılıyla birlikte oynayın hepsini.

Modern Warfare üçlemesi için sıralama bu şekilde:
Call Of Duty 4: Modern Warfare
Call Of Duty Modern Warfare 2
Call Of Duty Modern Warfare 3

Call Of Duty Black Ops serisi için 1. ve 2. oyunları oynamanız yeterli.

Dünya savaşını baz alan Call Of Duty World At War ve Call Of Duty WW2 oyunlarına da bakabilirsiniz.

Cod MW 1, 2, 3
Cod BO 1, 2
Cod 1, 2

Bu saydıklarımı oynasan yeterli. Geri kalanı bence kötü. Belki Ghosts da oynanabilir.
peki yazmışsın cod mw 1 2 3 yazmışsın neden isimler böyle bu videolardaki part 1 part 2 olayı gibimi

1.cod4
2.cod2
3.cod3
diye oyanaybilirsin

eski cod oyunlarını kafana göre oynayabilirsin yeni çıkan cod oyunlarında cod 1 ve cod 2 oyna cod 3 çokda oynamana gerek yok

Teşekkür ederim ben hikayeyi anlamak istiyorum bu sıra ile mi oynayayım yoksa hikaye için ayrı bir sıra varmı

Evet hepsi önce ki oyunun devamını anlatıyor.
anladım saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…