CoD serisi oyun tavsiyesi

X

Zombi modlarını sevmiyorum ben CoD serisinin, ama zombi tarzı oyun istersen Dying Light serisini şiddetle öneririm.

Dying Light serisinde zaten her bir oyunda da ayrı ayrı +300 saatim var hocam. Black Ops 3'ün zombi modu çok iyiydi PS 4'te arkadaşımla oynardım hep. Onu alacağım muhtemelen.

Dediğiniz oyunları fırsatım olduğunda alıp oynayacağım önerileriniz için teşekkürler. Yine Call of Duty oyunlarından 1 sorum daha olacak size. Bunun dışında Call of Duty'nin diğer oyunlarından şu oyunun zombi modunu kesin dene dediğiniz oyun var mı? Daha çok zombi modları sarıyorda beni.
Hocam zombi modunun en iyis Black ops2 de var bence. Bütün CoD oyunlarını (istisnasız) oynadım. Hepsinin zombi modunu oynadım. Aralarından en çok Black Ops 2 ve Black Ops 6'nın zombi modunu sevdim. Black Ops 6 zombi modu bence aşırı eğlenceli ama oyun daha yeni çıktığı için zombi modu kendini çok tekrara sokuyor. Her oyun aynı metayı aynı silahları oynamak zorunda kalıyorsun gibi bir şey ama onun dışında oturup oynanır.

Hocam zombi modunun en iyis Black Ops2 de var bence. Bütün CoD oyunlarını (istisnasız) oynadım. Hepsinin zombi modunu oynadım. Aralarından en çok Black Ops 2 ve Black Ops 6'nın zombi modunu sevdim. Black Ops 6 zombi modu bence aşırı eğlenceli ama oyun daha yeni çıktığı için zombi modu kendini çok tekrara sokuyor. Her oyun aynı metayı aynı silahları oynamak zorunda kalıyorsun gibi bir şey ama onun dışında oturup oynanır.

Hocam bilmem kaçıncı el oldu Black Ops 6 zombi modu oynuyorum tekrara da girse sardı açıkçası. Black Ops 2 grafik olarak eski geldiği için çok oynayasım yok açıkçası. Black Ops 3 grafik olarak da daha iyi ve eskiden oynadığım için ne kadar çok sardığını falan da hatırlıyorum.

Hocam bilmem kaçıncı el oldu Black Ops 6 zombi modu oynuyorum tekrara da girse sardı açıkçası. Black Ops 2 grafik olarak eski geldiği için çok oynayasım yok açıkçası. Black Ops 3 grafik olarak da daha iyi ve eskiden oynadığım için ne kadar çok sardığını falan da hatırlıyorum.
Haklısınız hocam ben de öyle diyordum ama ortalama bi 40 50 saat kadar devirince sıkmaya başladı artık aynı durumlar. Zamanla güncellemeler getireceklerini söylüyorlar. Hatta forumdan @SualpSener ile birlikte oynamaya başladık. Kendisi benden daha erken sıkıldı bıraktı oyunu. Belli bir süre oynadıktan sonra hep aynı duruma düşüyor, 1 saat boyunca tekrarlıyorsun hareketlerini.

Dediğiniz oyunları fırsatım olduğunda alıp oynayacağım önerileriniz için teşekkürler. Yine Call of Duty oyunlarından 1 sorum daha olacak size. Bunun dışında Call of Duty'nin diğer oyunlarından şu oyunun zombi modunu kesin dene dediğiniz oyun var mı? Daha çok zombi modları sarıyorda beni.

Black Ops Cold War ve Black Ops 6. BO 6'yı oynamadım ama izledim zombi modu zevkli duruyor, Cold War zombi modları arasından outbreak öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı