W.Heisenberg
Hectopat
Arkadaşlar, bildiğiniz Call of Duty serisindeki hikaye modunda split-screen olan oyunları yazar mısınız?
Hocam, CoD modern warfare oluyor falan diye duydum ama.Yok. Co-Op veya Special Ops(Oyundan oyuna tanımı değişebilir) olarak adlandırılan görevleri ekranı bölerek oynayabiliyorsunuz ama ana hikayeyi tek kişi oynayabilirsiniz.
MW 1, MW2 ve MW 3'ü bitirmiş birisi olarak sadece Special OPS görevlerinde ve bazı Multiplayer modlarında çalışıyor sadece.Hocam, CoD modern warfare oluyor falan diye duydum ama.
Hocam, peki bildiğiniz Split-Screen oyunlarını yazar mısınız? Birde sadece Special OPS görevleri için bu oyunlar alınır mı? Ve hepsinde Special OPS görevleri var mı?MW 1, MW2 ve MW 3'ü bitirmiş birisi olarak sadece Special OPS görevlerinde ve bazı Multiplayer modlarında çalışıyor sadece.
Doğrudur hocam, konsoldan oynuyorum zaten.Black Ops serilerinde zombi modu var, onlar oynanabilir ancak oyun aldıracak kadar uzun süreli veya detaylı değiller. Aynı dediklerim Special OPS görevlerinde de geçerli. Ayrıca Split-screen oynamak için oyuna konsolda sahip olmanız gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.